Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kyselyn tuloksia

Meinasipa jäädä hiihtolomakyselyn tulokset laittamatta, joten tässä ne nyt tulee. Ääniä annettiin taas runsaasti, äänestäjiä oli yhteensä 181! Kiitos kaikille! :) 

[klikkaa kuva suuremmaksi, jollei teksteistä ym. saa selvää]

Tällä kertaa sai äänestää useampaa vaihtoehtoa ja ääniä jakautuikin kaikille vaihtoehdoille useampia. Silti kyselyn perusteella näkee, kuinka ihanan omistautuneita voimistelijat ovat lajilleen, kun eniten ääniä keräsi juuri jumppaaminen. Kaikkiaan 112 äänestäjää oli viettänyt lomaansa voimistellen :) 


Hyvänä kakkosena tuli ansaittu lepääminen ja pitkään nukkuminen. Lisäksi moni oli shoppaillut sekä viettänyt aikaa perheen tai kavereiden kanssa.



Sivupalkista löytyy nyt myös uusi kysely. Joukkuevoimistelu on ihanaa, mutta mikä siinä on kaikkein parasta?
Voit valita jälleen useampia vaihtoehtoja. Toivottavasti sieltä löytyy sopivia vaihtoehtoja, yritin keksiä mahdollisimman monia, jotta kaikille löytyisi oma suosikki. Jos kuitenkin joku itselle tärkeä vaihtoehto jäi puuttumaan, niin laita se vaikkapa kommenttina tähän postaukseen :)

Ps. jos jollain on hyviä ideoita tulevien kyselyiden aiheiksi, niin laittakaa kommenttia :)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä noi kaks vimppaa kuvaa on ? (:

Xonox kirjoitti...

Tytöt on ajankuluksi vissiin leikkiny vähän vaatekaapin sisällöllä ;)

-Jenny-

Henna kirjoitti...

:D joo..

Anonyymi kirjoitti...

IHAN SAMANLAINEN KYSELY KUN ODELLELLA! :D

Xonox kirjoitti...

Aijaa :D Toivottavasti on edes vähän eri vaihtoehtoja.. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onks toi ylin kuva otettu Littoisis?

Anonyymi kirjoitti...

Kuka toi vaaleetukkanen tyttö tos ylemmäs kuvas on? Ja kuka toi tummatukkanen tyttö on tos alemmas kuvas?

laura kirjoitti...

toi ristari kuva on littoisist ! =)

Anonyymi kirjoitti...

Kuis te Littoisiin olitte oikeen eksyny? :)

Anonyymi kirjoitti...

ehkä joku noista tytöistä vaikka asuu siellä ?

laura kirjoitti...

juu yks meist asuu siellä ! =)