Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 10. maaliskuuta 2011

Seurankatselmus

Tänään Xonox esitti kevään kilpailuohjelmansa tuomaristolle sekä muille joukkueille Lintulassa järjestetyssä seurankatselmuksessa. Tänä vuonna katselmus oli kolmen seuran yhteinen, kun Turun Urheiluliiton joukkuieden lisäksi matolla esiintyivät sekä Lahjan Tyttöjen että Turun Pyrkivän joukkueet. Lintulassa olikin aikamoinen kuhina, kun lukuisat voimistelijat valmistautuivat omaan suoritukseensa sekä kannustivat muita joukkueita. Xonox treenasi ennen katselmusta normaalilla treenivuorollaan ja ohjelmaan tehtiin pari suunniteltua muutosta, jotka aiheuttivatkin pientä lisäjännitystäsekä kenraaliharjoitukseen että itse suoritukseen. 


Xonoxin katselmussuoritus oli selvästi parempi kuin perus treenisuokka, vaikkakin edelleen hommia piisaa ennen ekoja kisoja. Tuomareilta saatiin paljon kannustavaa palautetta sekä myös kehitysehdotuksia. Ohjelman teemasta ja ideasta pidettiin kovasti, mikä oli tosi kiva kuulla! :) Myös tyttöjen taitotasosta saatiin positiivista palautetta. Sen sijaan suorituspuhtauden ja yhtäaikaisuuden kanssa täytyy ison joukkueen kanssa tehdä vielä ahkerasti töitä. Nyt siis ennen ekoja kisoja treeneissä keskitytään ohjelman hiomiseen mahdollisimman siistiksi. Ei muuta kun hyvillä mielin ja kovalla tsempillä eteenpäin!! ;)


16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä tuolle yhelle tytööle on sattunut käteen? ootan jo tosi paljon teijjän teemaa ja ohjelmaa ja pukuja ja kaikkee ! tsempppii paljon kisoihin!<3
ps. tosi kivan näköne ku kaikilla tyttöillä samallailla tuollai sökeröllä tuolla ylläällä hiukset ;)
ja mitkä on teijjän ekat kisat?

Anonyymi kirjoitti...

Mis se yks tyttö on ku tuli daleast?

Anonyymi kirjoitti...

Mietin ihan samaa et mis daleast tullu tyttö on?!?! :o kisaahan se?!!!

Henna kirjoitti...

se on kipeenä!): joten ei päässyt katselmukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Heei oon miettiny et vihjaaks teiän blogin tausta jotenki teemasta, ja nyt tuo ylempi kuva taitaa jo paljastaa vähän lisää? :) vai miten on =)

Anonyymi kirjoitti...

ei se mun mielest ainakaa vihjaa :) tiiän teijjän teeman mut en paljasta sitä (:

Anonyymi kirjoitti...

älkää joo kertoko ohjelman teemaa, haluan nähä sen vasta kisoissa !

Anonyymi kirjoitti...

Koska se kisa on?

Anonyymi kirjoitti...

eiks teijän eka kisa oo caribia cup ? :) kivoja kuvia (:

Xonox kirjoitti...

Ei vihjaa tausta teemasta. Ja tosiaan teema paljastuu suurelle yleisölle sitten ekoissa kisoissa eli Caribia Cupissa :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Mutta, mitä tuolle tytön kädelle on tapahtunut? :)

Anonyymi kirjoitti...

nii, mikä ton tytön kädessä on?

Xonox kirjoitti...

Siinä on hiusmurtuma tai vastaava :( Onneksi toivon mukaan pian päästään lastasta eroon! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Mistä lapsesta?

Anonyymi kirjoitti...

^?

Anonyymi kirjoitti...

siin lukee lastasta XD