Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 26. helmikuuta 2011

Harppirengas äänestyksen voittoon!

Tällä kertaa kyselyssä oli selkeästi yksi vaihtoehto ylitse muiden, sillä harppirengas sai kaikenkaikkiaan huikeat 112 ääntä eli 54 % kaikista äänistä. Toiseksi sijoittui kaurisrengas 39 äänellä ja kolmanneksi ylsi harppi/kaariharppi saaden 28 ääntä. Täällä blogissa oli tiivis seuranta päällä, että saadaanko 200 äänestäjän raja rikki vai ei. Ja niinhän siinä kävi, että viimeisten tuntien aikana saatiin kuin saatiinkin 200 ääntä täyteen! JEE! :D Yhteensä ääniä annettiin 204, paljon kiitoksia ahkerille äänestäjille :)






Täällä Länsi-Suomessa hiihtoloma alkaa pikkuhiljaa lähestyä loppuaan ja maanantaina palaillaan takaisin koulunpenkille ja treenisalille. Uudessa kyselyssä kysytäänkin, mitä sinä olet puuhaillut lomalla (tai mitä aiot tehdä, mikäli loma on vasta edessä päin). Voit valita useampia vaihtoehtoja, joten nyt taas ääniä antamaan! ;)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia. :)

Anonyymi kirjoitti...

päivässä tullut melkeen 100 ääntä ! :)

Xonox kirjoitti...

Ja nyt on sadan äänen rajapyykki ylitetty :) Tosi kiva, että on näin paljon jo tähän mennessä käynyt äänestäjiä!! Jatkakaa samaan malliin ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

tuleeko yksi ääni aina yhdeltä äänestäjältä vai jos äänestää montaa niin tuleeko jokaisesta uusi ääni ?

Xonox kirjoitti...

Tulee aina yksi ääni per äänestäjä :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

kiva kysely!

Anonyymi kirjoitti...

Jokos uusia kuvia teistä voisi tulla?

Xonox kirjoitti...

Kyllä sitä varmaan seuraavaan postaukseen saadaan jotain uusia kuviakin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Koska katselmus on???

Xonox kirjoitti...

Katselmus on 10.3., mutta se pidetään tänä vuonna ainoastaan tuomareille tilanpuutteen vuoksi..

-Jenny-