Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Huikea kaudenavaus Caribia Cupissa!

Eilen perjantaina pidettiin viimeiset mattotreenit treenit ennen kauden ekoja kisoja. Saatiin treeneissä juuri ja juuri hiottua ohjelman loppuosa valmiiksi, joten melkoisen tiukille meni. Treenien lopuksi esitettiin myös ohjelma Turun Pyrkivän Siksak-joukkueelle ja he esittivät omansa meille. Xonox tekikin hyvällä tsempillä tähän asti siisteimmän suorituksensa, joten hyvä fiilis jäi treeneistä :) Siksakin ohjelmakin näytti oikein kivalta, joten tsemppiä paljon kisakaudelle! :)

Lintulasta siirryttiin vielä autokyydeillä Caribiaan, missä laitettiin joukolla matot paikoilleen ja sen jälkeen päästiin vielä nopeasti tsekkaamaan kuviot läpi ennen kotiin lähtöä.


Lauantaina aamu alkoi aikaisin lämpällä klo 7.00. Harkkasuoritus oli ihan ok, vaikkakin vähän liiaksi aamukankeutta ja epätarkkuutta ohjelmaan mahtui. Harkan jälkeen alettiinkin melko pian laittaa tyttöjä kisakuntoon ja samalla syötiin eväitä sekä katsottiin aamun harkkaa videolta.


Pukuja piti vielä hiukan viimeistellä ja sitten tietysti hiukset ja meikit piti laittaa. Lähtötilanne oli melko...sanotaanko pörröinen... :D


Ja yleisön pyynnöstä myös valkut edustavina...



Kun hiukset ja meikit oli saatu valmiiksi, kävivät tytöt ulkona happihyppelyllä ja valkut jäivät pukkariin leikkaamaan hameita oikean mittaisiksi. Tässä vähän ulkoilun kuvasaldoa:





Ehdittiin hetki katsoa kisojen alkua, minkä jälkeen lähdettiin pukkariin fiilistelemään ja aloitettiin kisalämppä. Lämpätessä aika meni nopeasti ja eipä aikaakaan, kun oltiin jo harkkamatolla ja sen jälkeen keskittymistilassa. Kun h-hetki alkoi lähestyä, alkoi myös jännityksen määrä kasvaa hurjaa vauhtia. Ekat kisat uudella ohjelmalla tuovat aina peruskisajännitykseen vielä pientä extraa! Xonox-piirissä sovittiin tuttuun tapaan tärkeimmät asiat ja järjestäydyttiin valmiiksi sisäänmenoa varten. 

Pian matolle astui suuri joukko Xonoxeja valmiina esittämään orpokotiaiheisen kilpailuohjelmansa ensikertaa kisayleisölle ja tuomaripaneelille. Suoritus oli jo suhteellisen siisti ja viimeisen viikon ahkera hiominen ja pienet muutokset näkyivät positiivisesti tyttöjen tekemisessä. Kuitenkin vielä pieniä virheitä ohjelmaan mahtui ja liikeiden ja sarjojen viimeistely jäi hiukan vajaaksi. Oltiin kuitenkin ihan tyytyväisiä kauden ekaan kisasuoritukseen. Jännittynein mielin jäätiinkin odottelemaan kategoriatulosta. Pulssi lähenteli varmasti kahtasataa itse kullakin, kun kuuluttaja alkoi lukea Xonoxin tulosta. Riemu oli aivan suunnaton, kun kuulimme sijoittuneemme kategoriaan 1! :) Ja tirautettiin siinä parit ilonkyyneleetkin, kun ihan näin tuloksekasta kisakauden avausta ei oikein edes osattu odottaa...


Kategorian kuuntelun jälkeen käytiin syömässä lounasta ja onnistuneen tuloksen kunniaksi myös jätskillä :P


Sitten mentiinkin kisakatsomon puolelle kannustamaan muita joukkueita ja katsomaan hienoja ohjelmia. Kun viimeisetkin suoritukset oli nähty ja tulokset saatu selville, varmistui, että Xonox ylsi upeasti mitaleille sijoittuen sijoille 1.-2.! Muita palkittuja olivat Isabel (kat.1) ja Team Siriukset (kat. 2). Paljon onnea!


Palkintojenjaon jälkeen napattiin muutama mitalikuva ja sen jälkeen tytöt lähtivät pian kotiin lepäämään, sillä huomisaamuna on todella aikainen herätys edessä ja lähtö Espoo Cupiin. Voidaan kuitenkin käydä nukkumaan hyvillä mielin ja valmiina tsemppaamaan suoritusta yhä paremmaksi. :)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onnee!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! :)

Anonyymi kirjoitti...

onnee! tykkään ku osaatte päivittää tätä blogii niin hyvin :)

hellin kirjoitti...

oi tosi hyvä (: onnea muihin kisoihin !(=

Anonyymi kirjoitti...

Onks mun konees jotai vikaa vai miks mul ei näy ku yks kuva? Onnee mitallist!

Anonyymi kirjoitti...

Onnee!! :) Voitteko laittaa videon nettiin?

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon kaikille! :) En saanut jostain syystä lisättyä kuvia koneelle eilen enempää, mutta ne ilmestyvät jahka blogger suostuu yhteistyöhön...

Ei kuvattu eilen videota ja muutenkin laitetaan nettiin mieluummin videota sitten lähempänä loppukautta :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

saisko puvuist kuvii:)?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos SikSakille suunnatuista kehuista ja tsempeistä! Caribia Cupissa emme päässeet tavoitteisiimme loukkaantumisen, sairastelun ja epätarkan suorituksen takia, mutta seuraavissa kisoissa yritetään uudelleen.

Teidän ohjelmanne on ihan mahtava ja paljon onnea mitalista! :)

t.SikSak-valkku

Xonox kirjoitti...

No nyt näkyy kuvissa puvutkin :) Paljon kiitoksia SikSak-valkulle, toivotaan, että teilläkin onnistuu paremmin sitten ensi kisoissa! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Todella kiva ohjelma teillä tällä kaudella! :) Kuvissa kiinnitin huomiota myös teidän kampauksiin. Todella hienot ja niihin on varmasti nähty paljon aikaa ja vaivaa. :) Luetteko muiden joukkueiden blogeja? Jos luettette niin kenenkä? Tsemppii tuleviin kisoihin! :)

laura kirjoitti...

kiitos ! ja käyn joskus katsomassa esim sanixin tai isabelin blogeja ! =)