Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

VIDEO!

No nyt kauan kaivattu ja kyselty video on saatu nettiin, suuri kiitos Sonjan isälle siitä! :) 
Tästä linkistä löytyy Xonoxin aluekisasuoritus:
Lisään linkin myös tuonne sivupalkkiin, mistä sen jatkossa helpommin löytää.
(Huomatkaa myös aluekisapostauksessa oleva lyhyt videopätkä kategorian julkistamisesta ;) )

Blogin kävijälaskuri näyttää jo melkoisen upeaa lukemaa, teitä lukijoita on käynyt seuraamassa Xonoxin kuulumisia huikeat yli 50 000! Kiitos kaikille kiinnostuksesta ja ennen kaikkea kommenteista, toivottavasti jatkatte blogin seuraamista jatkossakin! :) Seuraavaksi suunta kohti 100 000 lukijaa ;)

Loppuun vielä toivotetaan kaikille iseille mitä parhainta isänpäivää! <3

16 kommenttia:

Kia kirjoitti...

Tosi hieno ohjelma ! Hyvin tehty Xonox !

Anonyymi kirjoitti...

jos olisin voimistelija ni haluisin olla teiä joukkuees :-D ootte sikahyvii ja viel noi nuorii :D

Milja kirjoitti...

Ihan huikean poljon parantunut ohjelma alkukaudesta :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos Lasienkeli ja Anonyymi :)
Milja: Alkukaudella ohjelma tosiaan oli vielä vähän vaiheessa, kiva kuulla, että näyttää jo paremmalta! :) Toivottavasti pääkisoissa ohjelma on sitten vielä paremmassa kunnossa! ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 1 kategoriasta! Hieno ohjelma ja tykkään tosi paljon alun heitosta ja sen jälkeisestä siltakaato jutusta : )

Xonox kirjoitti...

Kiitti, mukava kuulla! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

wau, upeeta!!! tosiaan suuri parannus, sillä cailapin jälkeen olin kyllä todella pettynyt. nyt näytti jo kuitenkin niin hyvältä, että todella ansaittu oli 1 kategoria ja bonukset! tsemppiä vielä sm-kisoihin:)))

toivottavasti räjäytätte pankin keväällä, odotukset ovat todella korkealla ohjelman suhteen;)

Anonyymi kirjoitti...

teiän ohjelmaa on aika paljo kritisoitu mut mä kyllä tykkäsin vaikka musa on aika kulutettu ja vanha. mut en kyl ymmärrä mikä yhteys on tol teiä puvulla ja musiikilla:D mut muute upee ohjelma:)

Anonyymi kirjoitti...

vaikka teitä onkin paljon noissa blogeissa "haukuttu" niin mun täytyy kyllä sanoa, että tykkään tosi paljon teiän puvuista ja siitä alun musiikista! :) Ohjelmakin on tosi kiva! vähän kun vielä saatte yhdenaikasemmaks ja vanteiden tasot samaks ni hyvää tulee! :)

Xonox kirjoitti...

Haluamme Xonoxin kanssa tehdä erityylisiä ja usein näköjään myös mielipiteitä jakavia ohjelmia. Xonoxista puhutaan paljon tuolla muissa blogeissa ja palautetta on tullut joka kausi monenlaista, mutta pääasia on, että me itse uskomme täysillä ohjelmiimme ja tyyliimme! :) Toki aina on mukava kuulla, jos myös yleisöön uppoaa, joten suuren suuri kiitos kaikille positiivisesta palautteesta, se auttaa koko tiimiä taas jaksamaan eteenpäin! :)

Vielä tosiaan on siistimistä ennen kauden pääkisoja, joten eipä tarvitse treenisalilla peukaloita pyöritellä... ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Treenaako kaikki tytöt aina täysillä? :) ja miten teillä on noin hyvä joukkuehenki, että näkyy kauas?! Mitä mieltä ootte muitten sarjalaistenne ohjelmista? mikä on lempi ohjelmanne tällä kaudella muiden ohjelmista? :D

Xonox kirjoitti...

Xonoxin treenimotivaatio on kyllä tosi hyvä! Joukkueen tavoitteet ovat korkealla ja niiden eteen on jokainen valmis tekemään kovasti töitä.

Koska treenaaminen on melkoisen rankkaa ja vaatii paljon aikaa, on hyvä ja tiivis joukkuehenki todella tärkeää tyttöjen jaksamisen kannalta! Kaikki Xonoxit ovatkin keskenään tosi hyviä kavereita ja ovat paljon tekemisissä myös treenien ulkopuolella. Treeneissä toimitaan paljon joukkueena ja vältetään tyttöjen jakautumista porukoihin. Näin ollen koko joukkue on yhtenäinen ja läheinen kaveriporukka <3 Uudet tytöt otetaan aina todella iloisina vastaan ja kaikki tulokkaat ovatkin päässeet tosi hyvin mukaan porukkaan. Yritetään myös hoitaa hyvää joukkuehenkeä tekemällä säännöllisesti kaikenlaista mukavaa yhdessä ;) Myös me valkut haluamme olla tyttöjen kavereita vapaa-ajalla ja usein hölmöilläänkin sujuvasti joukkueen mukana ;D Treeneissä toki valkuilla on sitten eri roolit :)

12-14-vuotiaiden sarja on todella kovatasoinen ja myös joukkueiden ohjelmat ovat monet onnistuneita. Lähinnä parhaiten mielessä ovat nyt oman alueen joukkueet, sillä Cailapissa jäi moni ohjelma näkemättä. Toivottavasti sitten välinemestaruuskisoissa päästään näkemään kaikkien ohjelmat vielä tarkemmin :) Tässä vaiheessa kautta täytyy sanoa, että Sanixin ohjelma on ainakin tällä hetkellä yksi omista suosikeistani! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos pitkästä vastauksesta! Onko kaikki tytöt aina ilosii treeneis ? :D En vaa osaa kuvitella xonoxei surullisena ;)
Tsemppiä loppukauteen ootte loistavia!!!! <3

Xonox kirjoitti...

Useimmiten on treeneissä iloisia tyttöjä, mutta toki luonnollisesti jokaiselle sattuu joskus vähän huonompiakin päiviä :) Kiitos paljon tsempeistä!

-Jenny-

evevaan kirjoitti...

Ihana ohjelma ! Paljon tsemppiä pääkisoihin !

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon Eve! :)