Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 6. marraskuuta 2010

Kyselyn voittaja selvinnyt!

Taustakuvakysely on nyt  päättynyt. Suuri kiitos kaikille äänestäjille, ääniä annettiin huikeat 134 kpl! :) Turkoosit kukat selviytyi ylivoimaiseen voittoon 61 äänellä. Kuva siis on vaihdettu uudeksi taustaksi, toivottavasti miellyttää! :)


Xonoxin treenit kuluvat nyt tarkan hiomisen merkeissä. Ohjelman sarjoihin tehdyt muutokset alkavat jo sujua ja pätkissä koko ohjelma näyttää ihan mukavalta, nyt kun vielä saadaan kokonaiset yhtä siisteiksi ;) Vielä on kahdet treenit ennen TUL:n piirin kisoja. Tsempillä siis mennään!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi nätti toi tausta :-)

Anonyymi kirjoitti...

Niiin onkin !! Tykkään tosi paljon väreistä 8)

Xonox kirjoitti...

Kiva, että tykkäätte! On ollut siis hyvä maku äänestäjillä ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

KYLLLÄ !<3

Anonyymi kirjoitti...

Toi on nii hieno taustaaa!!!<3<3

Xonox kirjoitti...

Hyvin siis äänestetty! ;)

-Jenny-