Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Keijuilua pikkujouluissa

Eilen illalla Xonox esiintyi Mehiläisen pikkujouluissa VPK-talolla. Paikalle tultiin hyvissä ajoin, että ehdittiin laittaa hiukset kuntoon, meikkaamaan, lämmittelemään ja kokeilemaan kuviot alueella. 

Esiintymisalue oli vähän erilainen kuin etukäteen luultiin, mutta onneksi tilaa oli niin hyvin, että kaikki seitsemän paikalla olevaa tyttöä mahtuivat lavalle jopa paremmin kuin ennakkoon oli harjoiteltu. Vähän piti kuitenkin tehdä muutoksia kuvioihin ja suuntiin. Kuvioiden muuttamisen jälkeen tehtiin vielä kerran musalla läpi ennen kuin juhlaväki saapui paikalle. Sillä aikaa, kun ihmiset siirtyivät juhlasaliin ja nostettiin alkumaljoja sekä pidettiin tervetuliaispuheita, Xonox valmistautui esitykseen pienessä "pukuhuoneessa". Piti vähän soveltaa, että tytöt saivat tehtyä kaiken tarvittavan, mutta esim. syöttötuoli todettiin ihan toimivaksi korokkeeksi ylivenytyksiin. :) 


Kun kaikki olivat lämpimiä ja venytelleet, kerrattiin ohjelmaa laskuilla ja tehtiin musalla ilmekierros, vähän vielä punaa poskiin ja sitten oltiinkin valmiita valloittamaan yleisö :)

Xonox esiintyi heti juhlien alussa keijuohjelmallaan. Esitys meni mallikkaasti, ilmennys oli vahvaa ja kokonaisuus tunnelmallinen. Xonox saikin suuuuret aplodit yleisöltä. Esityksen jälkeen tytöt jäivät vielä hetkeksi lavalle, kun illan juontaja haastatteli Hennaa, joka vastasi tosi hienosti ja reippaasti esitettyihin kysymyksiin :)


Tytöt saivat yleisöltä paljon kehuja ja osa katsojista pyyhki liikutuksen kyyneliäkin. 


Suuri kiitos Mehiläiselle esiintymismahdollisuudesta, tullaan mielellään toistekin! :) 

Niin ja hyvää pikkujoulua kaikille, kohta saakin jo avata joulukalenterista ekan luukun! *< :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskan näköistä, teillä tosiaan on ollut paljon esiintymisiä tällä kaudella :)
Onko teillä muuten kisoja vielä sm-kisojen jälkeen, tuutteko esim. Winter gamesiin?

Xonox kirjoitti...

Nyt on tosiaan ollut parit esiintymiset ihan lähekkäin! :)

Winter Gamesiin ollaan tulossa vielä pääkisojen jälkeen..

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä ihan uusi ohjelma Wintereissä vai millä ohjelmalla kisaatte?
Ootte tosi hyvii!!:)

Xonox kirjoitti...

Kiitos! :) Tullaan Winteriin viime kevään vapaaohjelmalla.

-Jenny-