Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Esiintymässä Myllyn joulussa

Tänään Xonox oli esiintymässä kauppakeskus Myllyssä joulunavaustapahtumassa. Turun Urheiluliitolta oli mukana useampia esiintyviä ryhmiä, jotka esittivät eri tyylisiä ohjelmia. Xonox esitti tapahtumassa viime kevään keijuohjelmansa. Siellä sitten entiseen tapaan lämpättiin Myllyn käytävillä ihmisten hämmästellessä ympärillä :)




Myllyn lava on tosi pieni, joten vain osa joukkueesta mahtui kerralla lavalle. Esityksiä oli päivän aikana kaksi, joissa molemmissa esiintyi neljä Xonox-tyttöä. Ja siltikin meinasi tulla vähän ahdasta siellä lavalla... 




Yleisöä oli paikalla runsain mitoin ja olikin tosi kiva esiintyä isolle ihmisjoukolle! Molemmat ryhmät tekivät ohjelman tilan puitteissa hyvin ja lavalla nähtiin valloittavia Xonox-keijuja :) Tapahtuman juonsi joulupukin luottotonttu ja myös itse joulupukki saapui lasten iloksi Xonoxin esiintymisten jälkeen.


Esiintymisten välissä tytöt kävivät syömässä Hesellä salaatit ja ehtivät hetken pitää hauskaa joukkueen kesken. Paikalla oli myös tyttöjä, jotka eivät itse esiintyneet ja esiintyjätkin olivat monet paikalla koko päivän viettämässä aikaa ihanien joukkuekavereiden kanssa :)



Ensi viikonloppuna Xonoxilla on jälleen tiedossa esiintyminen ja siellä pääsevät loputkin tytöt sitten lavalle. Huomenna jatketaan treenaamista ja salille on tulossa myöskin erinäisiä vieraita.. ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mis esiinnytte ens viikonloppu?!?! :D

Anonyymi kirjoitti...

tuolla tuloksia osiossa ei lue että saitte mitallin aluekisoista ;)

Xonox kirjoitti...

Ensi lauantaina Xonox esiintyy Mehiläisen pikkujouluissa.

Kappas, päivittelin noita tuoksia vähän hätäisesti, kun huomasin että sieltä vielä puuttuu kokonaan viimeisimmät kisat. Hyvä, kun olit tarkkana, nyt on täydennetty tulokset kuntoon :)

-Jenny-