Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Mitalitili avattu TUL:n piirin kilpailuissa!

Tänään suoraan koulusta Xonox-tytöt tulivat Kupittaan hallille valmistautumaan TUL:n piirin kisojen harkkaa varten. Kyseessä oli iltakisa ja aikataulu tosi tiukka, joten harkka-aikaa oli vain 2 min/joukkue. Siinä ajassa ei ehdi koko ohjelmaa tekemään, joten päätimme, että teemme vain ohjelman loppuosan musalla kisamatolla. Harkkasuorituksessa tuli virheitä oikein urakalla, joten kisasuoritukseen ei jäänyt kuin parannettavaa... 

Harkan jälkeen tehtiin virheet pois ja aloitettiin samalla jo ensimmäisten hiustenlaitto ja meikkaus, sillä oli vain reilu tunti aikaa saada koko joukkue kisakuntoon. Tehtiin siis pikapikaa nutturat ja meikit valmiiksi, jotta tytöt ehtivät ajoissa avajaismarssiin. Marssin jälkeen ehdittiin hetki seuraamaan kisoja ja sitten olikin jo kisalämpän aika. Lämpän aikana juostiin aina välillä kannustamaan Turun Urheiluliiton muita joukkueita hyviin suorituksiin ja sitten taas jatkettiin treenaamista. Pian jo päästiinkin harkkamatolle harjoittelemaan mm. bumerangeja, piruetteja, illuja ja heittoja. Kesken kaiken koko hallista pimeni valot. Sähkökatkos kesti jokusen minuutin, joten sen aikaa kisat olivat tauolla. Ehdittiin siis hyvin vielä käymään muutamia kohtia ohjelmasta läpi laskuilla ennen Xonox-piiriin kokoontumista. Piirin jälkeen tehtiin muut kisarituaalit ja odoteltiin matolle pääsyä. Tällä kertaa saimmekin odottaa melkoisen pitkään ja sinä aikana ehti kisajännitys kasvaa vähän liiankin suureksi. 


Kisasuoritus alkoi ihan hyvin, pientä tärinää oli havaittavissa, mutta muuten näytti paremmalta kuin viime kisoissa. Ekassa vaihdossa sattui vanteiden törmäys ja sen jälkeen oli muutenkin jonkin verran epätarkkuuksia. Loppuohjelman nopeisiin sarjoihin ja niiden tahteihin jäi vielä vähän petrattavaa, mutta moni kohta sujui jo aika hyvinkin :) Kokonaisuus oli siistimpi ja yhtenäisempi kuin Cailapissa ja suurilta katastrofeilta vältyttiin, joten oltiin tyytyväisiä parannukseen, vaikkakin vielä pitäisi ensi lauantain kisoihin saada suoritusta siistittyä vähän lisää ;) 

Xonox sijoittui kategoriaan 3, mikä riitti tällä kertaa hienosti kisan 2. sijaan! :) Sarjan voitti Dominot Flex (kat.2) ja kolmanneksi sijoittui Dominot Point (kat.4), onnea! Turun Urheiluliitto nappasi kisoissa upeasti mitalin kaikista sarjoista, joihin osallistui seuran joukkueita, joten suuret onnittelut myös kaikille TuUL:n muille mitalisteille! :)


Päivä oli tosi pitkä, ja vasta puoli kymmenen jälkeen päästiin lähtemään kotia kohti. Lauantaina suunnataan jälleen Kupittaalle kisojen merkeissä, kun kisataan Länsi-Suomen aluemestaruudesta. Sitä ennen vielä kahdet treenit, joissa pyritään saamaan ylimääräiset eriaikaisuudet ja suoritusvirheet hiottua pois. Tsemppiä kaikille treenaamiseen ja lauantaina nähdään! :)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! :-)

Anonyymi kirjoitti...

paljon onnea xonox<3

Anonyymi kirjoitti...

oisko jotai videoo teijä suokast? :)

Anonyymi kirjoitti...

Oliks noi kisat keskiviikkona? ja onks sit taas lauantaina uudet? :) Aika moninen kisaviikko! Tsemppiä seuraaviin kisoihin ja onnea mitaleista!

Anonyymi kirjoitti...

Miks teit menee kaikis kisois 10, jos teil on 13 tyttöä?

Anonyymi kirjoitti...

VIDEOOOO !:)

Xonox kirjoitti...

Joo, nyt on vähän tiiviimpi kisaviikko, kun samalla viikolla sekä ke että la on kilpailut. Emme pui joukkueen sisäisiä asioita täällä netissä sen tarkemmin, mutta mm. sairastapaukset ja matkat vaikuttavat kokoonpanoihin.

Kuvasimme TUL:n piirin kisojen suorituksen, mutta se ei ole vielä päässyt koneelle asti. Luultavasti tehdään niin, että kuvataan vielä aluekisasuoritus ja niistä siistimpi sitten tulee nettiin. :)

Kiitos kaikille onnitteluista ja tsempeistä! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea teille !! :)

Anonyymi kirjoitti...

13 tyttöö ja vannetta samalla kisamatolla on tosi paljon, joten ihan ymmärrettävää ettei voida laittaa kaikkia kisaamaan samaan aikaan! ei mikään joukkue tee niin ja se on ihan normaalia. kymmenenkin on jo tosi paljon! ihme kysymyskin tuo mun mielestä.

tsemppiä teille tosi paljon, ootte taitavia!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa. Vanne on kuitenkin iso väline ja xonoxit aika pikkuisia tyttöjä niin ymmärrän että kaikki 13 tyttöä eivät kisaa. Monet sanovat että eivät tykkää teidän ohjelmasta mutta minä olen ihan toista mieltä. Onnea teille vielä mitalista!

Xonox kirjoitti...

Kiitos mukavasta palautteesta! :) ja onnitteluista myös!!!

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ehkä toi tyttöjen reunassa pitämisen ihmettely johtuu siitä, et svoli on kieltänyt sen. Viime kaudel tuli sääntö, et kaikkien pitää kisata. Mut jos tosiaan 3 aina loukkaantunu tai matkal, ni se on kai sallittua.