Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 13. marraskuuta 2010

Mitali aluekisoista!

Kisahallille saavuttiin aamulla klo 7.30 ja heti alkuun päästiin kisamatolle tekemään isot heitot läpi, lisäksi tarkistettiin muutamat kuviopaikat. Sitten aloitettiinkin lämmittely virallisia harjoituksia varten. Ennen harkkaa tehtiin ohjelman sarjoja läpi laskulla ja ne sujuivatkin aika hienosti! Harjoitussuorituksessa kuitenkin oli epäpuhtautta, eivätkä sarjat enää näyttäneet niin siisteiltä ja yhtäaikaisilta.. =/ Harkan jälkeen tehtiin virheet pois ja alkoi tuttu meikki- ja hiustenlaittorumba. Jotenkin tänään tuntui, etteivät ne kisakuntoon laitettavat päät lopu ikinä ja valkuilla alkoi jo pikkuhiljaa paikat puutua siinä ahertaessa.. ;) Hyvissä ajoin ennen avajaismarssia saatiin kuitenkin kaikki valmiiksi ja tänään jäi aikaa hiushileisiin, kynsilakkoihin ja muuhun ekstraan, toisin kuin viime keskiviikon pika-aikataulussa.



Sitten vaan maskotti kainaloon ja kisapuvut päälle, pikainen vilkaisu peilin ja meikin viimeistely. Huulipunanlaittotyylejäkin voi olla kovin monenlaisia, kuten kuvista näkyy... ;)



Avajaismarssia varten järjestäydyttiin pituusjärjestykseen verhon taakse.


Marssi sujui ihan mallikkaasti ja heti sen jälkeen puettiin ulkovaatteet päälle ja lähdettiin Kupittaan Paviljonkiin syömään hyvää kanapastaa :P Lounaalla oli iloinen ja lievästi sanottuna levoton tunnelma ja aikamoisia naurunremakoita kuultiin siinä syömisen lomassa. Joillakin oli pieniä ongelmia saada pidettyä naamataulu kisakunnossa, kun naurun kyyneleet meinasivat sotkea silmämeikkiä.. :D



Heti syötyämme kiirehdittiin pikapikaa takaisin hallille kannustamaan kaikkia Turun Urheiluliiton kilpasarjan joukkueita onnistuneisiin suorituksiin. Kun ruoka oli vähän laskenut ja hetken aikaa seurattu kisoja, aloitettiin valmistautuminen kisalämppään. Lämppä sujui perinteiseen tapaan ja ohjelmaa kerrattiin keskittyneesti. Harkkamatolla tehtiin viimeiset vaikeusosat läpi ja sitten siirryttiin keskittymistilaan ja Xonox-piiriin. Tämän päivän tavoitteeksi otettiin ennenkaikkea yhtäaikainen suoritus. Lisäksi päätettiin, että mennään suorittamaan ohjelma asenteella ja rohkeasti eikä olla turhan varovaisia. Piirin jälkeen huudettiin kannustushuudot meitä ennen kisanneille Starleille ja sitten jatkettiin keskittymistä ja valmistautumista omaan vuoroon. Pian olikin jo Xonoxin aika valloittaa kisamatto äänekkäiden kannustusten saattelemana.

Ohjelman alku lähti liikkeelle vähän eriaikaisesti, mutta onneksi melko pian tahdit löytyivät paremmin kohdilleen. Suoritus oli kokonaisuutena hyvä ja suurilta katastrofeilta vältyttiin. Kuitenkin pieniä eriaikaisuuksia ja joitakin henkilökohtaisia virheitä oli vähän siellä sun täällä. Suoritus oli täsmällisempi ja vahvempi kuin viime kisoissa, mihin luonnollisesti oltiin koko tiimi tyytyväisiä! :)


Sitten alkoikin hurja jännitys, kun odoteltiin Xonoxin kategorian julkistamista. Sydän pamppaili varmasti jokaisella tuhatta ja sataa, kun kategoriaa alettiin kuuluttaa. Riemu oli valtaisa, kun kuulimme sijoittuneemme upeasti kategoriaan 1 ja saimme päälle vielä bonukset ryhdistä ja taito-osista! :)


Fiilis oli korkealla, kuten videosta ehkä voi päätellä eikä ilonkyyneliltäkään vältytty. Videon laatu on vähän niin ja näin, kun taisi itse kuvaajallakin mennä siinä pasmat vähän sekaisin ;D


Seurattiin vielä kisat loppuun ja sitten alettiin pikkuhiljaa valmistautua palkintojenjakoa varten.


12-14-vuotiaiden mestaruussarjassa palkittiin kultaisilla mitaleilla Xonoxin lisäksi Dominot Flex (kat. 1) ja Point (kat. 1), onnea! Turun Urheiluliiton mitalisaalis oli jälleen upea, sillä peräti 6 joukkuetta voimisteli itsensä mitaleille omissa sarjoissaan. Suuret onnittelut kaikille hienoista saavutuksista!



Nyt alkaa viimeiset puristukset ennen kolmen viikon päässä odottavia välinemestaruuskisoja. Hommia riittää salilla ennen sitä, joten heti vaan maanantaina ahkerasti työn touhuun ;)


Ootte kultaa Xonox! <3 

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

saisko jo vihdoin sen videon et muutki näkis millane ohjelma teil on..?

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko ollenkaan kuvia?? :O :)

Xonox kirjoitti...

Koittakaapas olla kärsivällisiä siellä :) Tuohon aiempaan postaukseen jo vastasinkin, että video ei ole mun muistikortilla, joten sen nettiin saaminen menee ensi viikkoon...

Kuvien lisäämisessä meni hetki, mutta nyt on kuvitustakin lisätty tekstiin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia ! :D Onnea teille ykkösestä ja mitalista !! :)

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ XONOX!!!<3 tänään näytti ihan mahtavalta teijän tekeminen!!! Ja näin ilmaisun katsomoon, kun oli niin hyvä paikka:) ihan mahtvan näköistä! HUIMASTI PARANTUNUT CAILAPISTA!!! Ensin en edes pitänyt teijän ohjelmasta, nyt oon ihan haltijoissani! teidän 1 kategoria oli todella ansaittu! JATKAKAA TÄTÄ UPEAA TYÖTÄ! JA ONNEA VÄLINEMESTARUUSKISOIHIN! olette tulevaisuuden joukkue!

Xonox kirjoitti...

Voi kiitos aivan hirmuisesti! <3 Ihana kuulla, että salilla puurtaminen tuottaa tulosta! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

olitte ihan uskomattoman hyviä, ainakin mun mielestä... en oo voimistelija, vaan tanssija ni en kattonu mitäää niii tarkkaan mut oli iha sika nätit puvut ja muutenki olitte hyvii :D hehe

Anonyymi kirjoitti...

Kiva toi video ! :) huulipunaa näköjää voi laittaa monel taval haha ootte sulosii, ja parhait ;) <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi sydän kuva mis on kaikkien kädet ! :o <3

Xonox kirjoitti...

KIITOS! Kyllä tullaan hyvälle mielelle koko joukkue näistä kaikista kannustavista kommenteista! :) Ja tykätään itsekin kovasti siitä sydänkuvasta <3

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Toi vimppa kuva on ihana! <3 se on niin luonnollinen eikä semmonen teko hymy kaikilla ;D Ihanaa että saitte 1 kategorian! Ja vielä 2 bonusta päälle ! :) Näin joitain teidän tyttöjä sen jälkeen kun olitte kuulleet kategoria tuloksen ja oli niin suloista kun tytöillä oli meikit levinneet :) Tsemppiä nyt treenaamiseen ! OLETTE UPEITA XONOX <3 !

Xonox kirjoitti...

Kiitos, siitä tosiaan välittyy se voimistelun riemu! Joo ja kyllä siinä kovan treenin ja jännityksen jälkeen pääsi useimmilta itku, kun kuultiin tulokset :) Kiitos tosi paljon tsempeistä!

-Jenny-