Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 3. syyskuuta 2010

Hämähäkit gallupin voittoon!

Galluppiin tuli mukavasti vastauksia, joten suuri kiitos kaikille osallistuneille! :) Lukijoiden suosikkiohjelmaksi tiukan ääntenlaskun jälkeen nousi kevään -09 hämähäkkiohjelma ja hyvänä kakkosena vain muutaman äänen vähemmän saaneena viime kevään keijuohjelma :)


Menneitä ohjelmia oli mukava muistella, mutta nyt katse kohti syksyn vanneohjelmaa ja sen harjoittelua. Kovasti riittää hommia vielä ennen kisakautta, joten Xonox-voimaa tarvitaan! ;)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

loistavaa että hämppisohjelma voitti !
Minkälaista ohjelmaa ois luvassa?jotai pientä vinkkiä?::)
tsemppiä reenauksee !

Xonox kirjoitti...

Sen verran on aiemmin paljastettu tulevasta ohjelmasta, että vauhtia on luvassa enemmän kuin keväällä. Muuten pidetään vanneohjelma vielä salaisuutena.

Kiitos tsempeistä! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mäki haluisin tietää teijän ohjelmast vähä jottai vinkkei :) mutta ymmärrän että haluatte että se on salaisuus.. Tsemppiä harjoituksiin!

Xonox kirjoitti...

Muutamia viikkoja pidetään vielä jännitystä yllä, ekoissa kisoissa sitten paljastuu ohjelma.

Suurkiitos tsempeistä! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

uuttta postausta ! :)

Anonyymi kirjoitti...

joo uutta postausta vaan kehiin ;D onko ohjelma jo hyvässä mallissa ?? odotan niin paljon teidän ohjelmaa !! <3

Xonox kirjoitti...

Kyllä ohjelmassa vielä työnsarkaa riittää.. Nyt tehdään treeneissä paljon töitä, jotta saadaan ohjelma hiottua yhtenäiseksi, kuviot toimimaan ja heitot kiinni :)

Uutta postausta luvassa pikapuoliin...

-Jenny-