Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 31. elokuuta 2010

Viimeiset ulkotreenit ja hienot aikaparannukset!

Tänään kesän viimeisissä ulkotreeneissä juostiin samaa karikon lenkkiä kuin alkukesästä. Lenkistä otettiin ajat, joita verrattiin kunkin tytön tähän asti parhaaseen aikaan. Tavoitteena oli pystyä parantamaan karikkoaikaa mahdollisimman paljon aikaisempaan verrattuna. Tytöt juoksivatkin lenkin hurjaa vauhtia ja saatiin paljon huimia parannuksia aikoihin, jes! :) Parhaan, yli 3 min parannuksen aikaansa teki tänään Ellen ja toiseksi parhaana parantajana oli yli 2 min ajastaan nipistänyt Katariina, hienosti tsempattu tytöt! :) 




Lenkin jälkeen tehtiin vielä lihaskuntoa nurmikolla ja loppuverkaksi kevyt lenkki sekä terkkareita. Nyt on virallisesti kesä purkissa ulkotreenien loputtua ja siirrytään syksyn normaaliin aikatauluun. 



Ps. Gallupin tulos lasketaan perjantaina, joten siihen asti on aikaa kertoa oma mielipiteensä...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä on terkkarit?? :)

Xonox kirjoitti...

Sanotaan terkkareiksi "terveysvenytyksiä" eli kehoa huoltavia venytyksiä (pohkeet, etureidet jne.) :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

:) Miten ohjelma sujuu? Oletteko jo tehnyt sen valmiiksi?? :) Tsemppiä ohjelmaaan ! :D <3

Xonox kirjoitti...

Ohjelmaa ei ole vielä ihan kokonaan opetettu tytöille. Treenattavaa ohjelmassa kyllä riittää, varsinkin kun uusi väline tuo lisähaastetta ohjelmaan. Ahkeraa harjoittelua tarvitaan, mutta onneksi tahtoa siihen löytyy koko tiimiltä :) Kiitos tsempeistä!

-Jenny-