Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Ohjelmaleiripäivä


Tänään Xonox vietti 7 ½ tuntia treenisalilla ohjelmaa harjoitellen ja muokaten. Ohjelmaan tehtiin pieniä lisäyksiä, muutamia muutoksia sekä tarkisteltiin paljon laskuja. Saatiinkin laskut sekä kuviot toimimaan paremmin ja tehtiin onnistuneita uusia juttuja ohjelmaan. Päivään mahtui paljon erilaisia liikkeiden, sarjojen ja heittojen kokeiluja, mutta tuli todettua, että ihan kaikki valkkujen visioimat vaihtoehdot eivät olleet toimivia :D Onneksi sentään muutama toimivakin ratkaisu löydettiin! Treenaamisen lomassa valkut kävivät ruokaostoksilla, nautittiin ravitseva mikroaterialounas ja jatkettiin taas harjoituksia. Tytöt jaksoivat hyvin pitkän päivän ja saatiinkin paljon hyödyllisiä juttuja aikaiseksi! ;)


Heti huomisissa treeneissä jatketaan ohjelman hiomista kohti seurankatselmusta ja ekoja kisoja, jotka ovat jo yllättävän lähellä, jaiks!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kilpaileeko kaikki tytöt?? aikamoisen täynnä on matto jos siellä on 13 vannetta, mutta hienoa jos saatte senkin onnistumaan!! tsemppiä kisoihin ja harkkoihin :) odotan jo innolla ohjelman näkemistä, mihin kisoihin osallistutte ??

Anonyymi kirjoitti...

juu tosi tyhmästi joku oli menny tonne matonreunlta blogii juoruamaan teidän ohjelmasta!en ymmärrä miks jokku ei tajuu nii yksinkertasii asioita ku olla hiljaa. Ruvennu muutenki ärsyttää noi keskustelut ku siel levitellään aivan liikaa muista joikkueista ja niitten asioista jutuja ja ovatko kaikki edes totta! vähä kunnioitusta!(ei oikee liity teijän blogii )

mutta odotan innolla teidän ohjelmaa ja hyväämieltä harkkoihin!

Henna kirjoitti...

Kerranki joku kuva onnistus!:)

Anonyymi kirjoitti...

Joo tsemppiä vaaviimeiseen harkkoihin ja tsemppiä tosi paljon oikeen innolla odottelen teidä ohjelmaa. :)

-Sini

Xonox kirjoitti...

Kisataan syksyllä Cailap Cupissa, TUL:n piirin kisoissa, aluekisoissa ja tyttökisoissa. Kyllähän ohjelmassa haastetta riittää, mutta parhaamme tehdään, että saadaan se siistittyä ja osat varmemmiksi ja varmemmiksi. Kiva, että sitä jo odotellaan! :)

Haluamme aina pitää ohjelman yllätyksenä ekoihin kisoihin asti, kuten valtaosa muistakin joukkueista, ja siksi on kurja, että joku samalla salilla treenannut paljastaa asioita ohjelmasta etukäteen :( Mutta ensi viikon seurankatselmuksessa ohjelma saa ensiesityksensä ja suurempi yleisö näkee ohjelman sitten siellä Cailapissa. :)

Joo Henna, oon oppinu ottamaan riittävän monta kuvaa joka tilanteesta, ni ehkä sit ainaki yks edes suht koht onnistuu ;D

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka monen hengen kokoonpanolla kilpailette syksyllä?

Anonyymi kirjoitti...

Millainen musiikki teillä on ja millainen ohjelma? (=

Xonox kirjoitti...

Haluamme pitää ihan kaiken ohjelmaan liittyvän salassa ekoihin kisoihin asti, joten vähän aikaa pitää vielä odottaa.. :)

-Jenny-