Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 20. syyskuuta 2010

Myllytys-talkoissa

Viikko potkaistiin puuhakkaasti käyntiin, kun Xonoxit olivat kauppakeskus Myllyssä talkoopuuhissa. Tehtävänä oli kerätä Myllytys-kampanjan materiaalit pois kaikista Myllyn liikkeistä ja järjestää ne siististi varastoon paikoilleen odottamaan seuraavaa kampanjaa.

 '


 Energiset Xonoxit kiersivät vauhdilla kauppoja läpi yhdessä Bixujen kanssa ja kärräsivät ostoskärryillä tavaraa varastotiloihin. Varaston puolella valkut lajittelivat ja järjestelivät materiaaleja paikoilleen melkoisen lämpimissä olosuhteissa. Lopuksi myös tytöt olivat hyvänä apuna lajittelupuuhissa.



 Reilussa parissa tunnissa koko homma oli hoidettu, kiitos reippaan talkootiimin! Suuri kiitos kaikille talkoolaisille ja erityisesti Xonox-äideille Julialle, Sarille ja Tiinalle apuvoimista! :) 


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hauska tuo viiminen kuva! miten ohjelma sujuu ?? odotan sitä todella paljon!! <3

Xonox kirjoitti...

Mukava kuulla, että ohjelmaa odotetaan! :) Ohjelmassa on vielä paljon siistimistä, joten hommia piisaa ennen parin viikon päästä olevaa seurankatselmusta. Vanne uutena välineenä ei päästä joukkuetta helpolla, mutta onneksi koko porukka on tottunut tekemään töitä ja treenaamaan sitkeästi! Ensi sunnuntaina pidetään ohjelmaleiripäivä, toivottavasti silloin saadaan ohjelmaa vietyä jälleen harppaus eteenpäin.. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ootte aivan ihana joukkue!! Ja tosi kiva kun päivitätte niin usein uusia juttuja. Odotan tosi paljon syksyn ohjelmaa, koska oon pitäny tosi paljon teijän kolmesta viimesestä ohjelmasta :) Ja tytöt on todella notkeita ja taitavia!!

Xonox kirjoitti...

Kiitos kovasti, kiva kuulla! :) Paljon tehdään hommia salilla ohjelman eteen, sillä koreografia ei päästä tyttöjä ihan helpolla. Toivottavasti odotus palkitaan! ;)

-Jenny-