Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 10. elokuuta 2010

Ahkeraa treeniä ja testausta

Xonox on taas kesäloman jälkeen päässyt treenaamisen makuun ja töitä on paiskittu salilla hiki hatussa ja innokkain mielin. Lintulassa on tuttuun tapaan valloillaan trooppisen tukala ilmasto eikä siellä helteessä treenaaminen ole kovinkaan ihanteellista. Valkuillakin meinaa hiki valua pelkästä istumisesta, saatikka sitten tytöillä treenatessa! Juomataukoja on pidetty usein ja välillä käyty ikkunan luona haukkaamassa vähän raittiimpaa ilmaa, jotta jaksaa taas treenata. 

Lintulatreenien aikana ovatkin kaikki vilvoituskeinot olleet enemmän kuin tarpeen!



Eilen maanantaina tehtiin liikkuvuustestit, joista sitten nähdään, millaisiin tuloksiin on kesän aikana päästy ;) Nyt valkut vielä vetävät yhteen ja analysoivat testitulokset, minkä jälkeen julkistetaan kesän suurin pudottaja! Pikaisesti vilkaistuna kokonaisuus näyttää hyvältä ja liikkuvuus on mennyt eteenpäin. Mutta siitä vielä tarkemmin myöhemmin eri postauksessa.



Urheilupuistotreenit jatkuvat vielä parin viikon ajan ja tänään tytöt selvittivät rankat ulkotreenit loistavalla sisulla ja antoivat kaikkensa väsymyksestä piittaamatta. Treeneissä kierrettiin ensin lämmittelyksi karikon lenkkiä, sitten juostiin ensimmäistä kertaa Cooperin testi ja lopuksi vielä tehtiin pompputreeniä portaissa. 





Tositosi superia tytöt! :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella hieno lonkankoukistaja!:D Saiko monet tolleen tai melkeen noin? :) uskon että oli rankat ulkotreenit!!

Xonox kirjoitti...

Olihan siellä muillakin hienoja lonkankoukistajatuloksia.. :) Aikamoisen rankat treenit oli, mutta hyvin tytöt tsemppasivat siitä huolimatta :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Montako kertaa viikossa treenaatte?

Tsemppiä ens kauteen Xonox!

Xonox kirjoitti...

Treenataan 4 x viikossa. Kiitokset tsempeistä! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Treenaatteko 4x viikossa 2h kerrallaan?

Anonyymi kirjoitti...

moikka! eikö säännöt nykyään kiellä kokonaan varatytöt? miksi xonoxin tyttöjä istui muutama aina sivussa kisoissa? =) johtuiko se KAIKILLA ikäsyistä vai mistä?

en todellakaan syytä teitä haluan vain oikaista tämän. yksissä kisoissa puhuttiin monesta joukkueesta että kiersivät sääntöjä ja asia jäi häiritsemään.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno silta tossa kuvassa!! :)

Xonox kirjoitti...

Treenit kestävät 2-2½ tuntia kerrallaan. Keväällä oli useampia ikäviä loukkantumisia ja sairasteluja, mutta kaikki terveet tytöt pääsivät kyllä kisaamaan :) Ja kv-kisoissahan on sitten eri säännöt kuin kotimaan kisoissa...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Minkä niminen on Vivioiden kevään -07 (http://www.youtube.com/watch?v=d4ItQs4woHc) musiikki ohjelmassa? :)

- Viola

Xonox kirjoitti...

Muistaakseni kappaleen nimi on Hypyrotta :)

-Jenny-