Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 3. elokuuta 2010

Paluu treeneihin

Nyt on jumpan suhteen lomat lomailtu ja palailtu takaisin treenisalille. Ekoissa treeneissä tsekattiin kesäksi asetetut ylispagaatitavoitteet ja monet olivatkin upeasti yltäneet koviin tavoitetuloksiin kesän aikana! Aivan mahtavaa tytöt! :) Ihan kaikki pääsivät molemmilla jaloilla pohjaan nyt Jumppalan arkuilta (ja moni ylempääkin), joten nyt vain suunta kohti korkeampia korokkeita ;) Ensi viikon treeneissä on suunnitelmissa tehdä liikkuvuustestit, jotta nähdään tarkkaan, millaisia tuloksia tytöt saavat ja ennen kaikkea kruunataan kesän suurin pudottaja! 

Treenien lopussa tytöt saivat itse päättää, mitä haluavat tehdä puolen tunnin ajan ennen loppuvenyttelyjä. Näin ollen päädyttiin leikkimään liimatikkua, missä sitkeät Xonoxit tarrautuivat toisiinsa ja pitivät liimasidokset lujasti kiinni muiden kiskonnasta huolimatta.




Lisäksi leikittiin lätkää, missä saatiin verenpaineet sopivasti nousemaan, kun kaikki koittivat välttää lätkäistyksi tulemisen huutamalla mahdollisimman nopeasti jonkun toisen nimen. Keksittiin muuten aika paljon ihan uusiakin nimiä siinä sivussa :D Leikkiessä nauru raikasi kaikkien (myös valkkujen) sekoillessa ja panikoidessa vuorotellen ja yhden pyöriessä keskellä välillä enemmän ja välillä vähemmän pihalla :) 



Sattuipa siinä ennen leikin alkua pieni yllättävä tapaturmakin, minkä seurauksena päädyttiin sitten vaihtamaan pelivälinettä heti alkuunsa =/

9 kommenttia:

Iida kirjoitti...

hHaha, ja me mietittiin tänään Nefrien kanssa että kuka lurjuus on mennyt rikkkomaan yhden keilan :D täältähän se vastaus sitten löytyikin! :D

Anonyymi kirjoitti...

suurin pudottaja? :o

Xonox kirjoitti...

Heh, täytyy kyl puolustukseks sanoa, et ku katottiin niitä muita keiloja, ni niistä oli moni jo valmiiksi murtunu siitä kaulan kohdalta :D Et meijän geimit oli sit vaan viiminen niitti keilaparalle :)

Suurin pudottaja on siis se, joka saa eniten senttejä tiputettua liikkuvuustesteissä :)

-Jenny-

Kia kirjoitti...

Hei! En tiedä pystytkö auttamaan tai mitään, mutta aina voi yrittää. Tiedätkö mitään missä voisi olla ns. voimisteluripareita? Koska onhan olemassa ratsastusripareita ja tälläi. Jos tiedät, voisitko kertoa vaikka nettisivun. Kiitos jos pystyt jotenki auttamaan! Haluaisin kovasti sellaiselle riparille jos sellainen sattuu olemaan.

Xonox kirjoitti...

En kyllä valitettavasti osaa vastata tuohon :/ Kertokaapas muut lukijat, jos teillä on tietoa asiasta...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mitkä olivat korkeimmat kesän tavoitteet?:) Olen huomannut että jotkut teistä ainakin ovat todella notkeita! -xonoxfani<3

Xonox kirjoitti...

Korkein spagaatitavoite oli päästä yhdeltä tuolilta pohjaan :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Oho,tuolit on aika korkei.. :D voitteko sanoa kenellä ne oli? Ku tässä ei oo nyt mitään kuvaa:D Viiminen kuva aika hauska! :)

Xonox kirjoitti...

En nyt muista ulkoa, kellä kaikilla oli tuoli tavoitteena..

Eilen tehtiin treeneissä liikkuvuustestit ja kunhan saadaan tulokset analysoitua, niin julkistetaan kesän suurin pudottaja :)

-Jenny-