Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 24. toukokuuta 2010

Uusien edustusasujen sovitusta ja päättäreiden odottelua

Tänään joukkueenjohtaja Krista toi TuUL:n uusien edustusasujen mallikoot harjoituksiin ja siinä vierähtikin tovi, että kaikki saivat kokeiltua itselleen kaikista vaatteista sopivat koot. Loppuaika treeneistä kului vannetekniikan merkeissä. Xonox-tytöt tekivät ahkerasti satoja pyörityksiä eri suuntiin, erilaisia heittoja, vierityksiä ja bumerangeja. Pikkuhiljaa vanteet alkavat pysyä kädessä paremmin ja pyöritysten suunnat ja tasot löytyä paremmin kohdilleen. :)

Huomenna otetaankin sitten Xonox-porukalla irtiotto arjesta ja juhlistetaan kevätkauden päättymistä. Luvassa on mukavaa ja ehkäpä hiukan hurjaakin menoa, siitä juttua luvassa sitten huomisen jälkeen ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä te teette teijjän päättäreis?tuliko teihin uusii tyttöi? mistä oikeen saatte ideat teijjän ihaniin ja erillaisiin ohjelmiin ja teemoihin?

utelias

Xonox kirjoitti...

Oltiin syömässä ja ajamassa kartingia, ihan pian tulossa siitä juttua ja kuvia! :) ei ole vielä varmistunut, tuleeko uusia tyttöjä. Ohjelmien ideat ja teemat syntyvät pitkälti musiikin pohjalta. Sitten, kun löytyy hyvä ja inspiroiva musa, alkaa koreografia luontevasti rakentua siihen.

-Jenny-