Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 13. toukokuuta 2010

Kesäisissä fiiliksissä!

Tänään oli aivan ihanan aurinkoinen ja lämmin sää. Niinpä Xonox aloittikin helatorstain treenit kauniissa ja kesäisessä ulkoilmassa vannetta pyöritellen. Olipas mukavaa treenailla pitkän talven ja kevään jälkeen ulkona! :)


Tehokkaan välinetekniikkaosion jälkeen suunnattiin saliin jatkamaan treenejä, jotka kuluivat pitkälti liikkuvuuden merkeissä. Samalla suunniteltiin myös ti 25.5. pidettäviä päättäreitä ja niiden ohjelmaa :)

8 kommenttia:

Kia kirjoitti...

Aivan ihana kuva teistä!

Xonox kirjoitti...

Kiitos! On aika lennokas kuva :) Oli niin ihanan kesäinen fiilis, kun aurinko vihdoin alkoi lämmittää oikein kunnolla!

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Sujuuko vanteenkäsittely jo ? :)

Xonox kirjoitti...

Nooh, pikkuhiljaa, pikkuhiljaa :D Kyllä siinä vielä aikamoisesti treenattavaa riittää, mutta vähitellen ahkeran harjoittelun myötä alkaa sujua jo paremmin :) Eipähän tule kesällä tekemisenpuutetta...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

jos tulee sinne valintaan huomenna ni pitääkö olla vanne mukana`?

Xonox kirjoitti...

Valintatilaisuudessa ei tarvita vannetta! Tervetuloa! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

ihana kuva <3 mutta miksi valita kuva jossa kaksi taaimmaista tyttöä ei näy ?? toiselta näkyy kasvot ja toiselta kenkä ja käsi! : (

Xonox kirjoitti...

Yritetään kyllä aina valita mahdollisimman hyvä kuva julkaistavaksi. Ei kuitenkaan aina ole aikaa/mahdollisuutta ottaa kovin montaa versiota kuvista, joten joskus käy niin, että se paraskaan kuva ei ihan huippu ole :/ Muistaakseni tästäkin kuvasta oli versioita, joissa osa oli vielä maassa, kuva epätarkka jnejne.. Mutta näillä mennään :)

-Jenny-