Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Kauden Xonox valittu!

Päättäreiden lopuksi jaettiin myös tuttuun tapaan Kauden Xonox-palkinto.Tällä kaudella Xonox-valkkujen kunniamaininnan sai Henna. Perusteluina: Olet osoittanut upeaa treenimotivaatiota koko kauden ajan ja teet kaikkesi joukkueen eteen. Olet Xonox koko sydämestäsi!


Henna sai lahjaksi mustat treenishortsit. Paljon onnea Hennalle, jatka samaan malliin! :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jeeee onnee! (:

Henna kirjoitti...

Kiitti! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei tuleeks teijän ohjelma nettii esim. jostai aluekisoist tai tyttökisoist? tyttökisoi en nähy mut molempien aluekisojen suoritus oli must toosi hyvä:)

Xonox kirjoitti...

Hmm..valkuilla ei taaskaan ole itsellään videolla noita suorituksia. Jännitys on tyttöjen suorittaessa aina niin hurja, ettei koko kamera varmaankaan pysyisi edes kädessä :) Mutta voimme kysellä, jos joltain vanhemmalta löytyisi videoita. Caribia Cupistahan video on jo netissä ja linkki löytyy tuolta linkkilistasta!

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mul on ainaki teist toosi hyvä video tuolt kupittaalt:)

Anonyymi kirjoitti...

mul on ainaki teist toosi hyvä video tuolt kupittaalt:)

Xonox kirjoitti...

Aijaa :) Jos viitsit/jaksat, niin lisää ihmeessä esim. youtubeen se video. Tai jos saat sen mahtumaan sähköpostiin, niin olisi kiva saada se vaikkapa sitä kautta.. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

joo no youtube sitä tunnust mul ei oo mut voin koittaa laittaa sähköpostiin:)