Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 11. toukokuuta 2010

Kevätnäytös 11.5.2010

Turun Urheiluliiton voimistelu- ja liikuntajaoston kevätnäytös järjestettiin tuttuun tapaan Caribiassa. Näytöksessä nähtiin hienoja esityksiä eri lajien ja ikäryhmien edustajilta. Xonox esitti näytöksessä kevään kilpailuohjelmansa vielä yhden viimeisen kerran. Caribiaan tultiin jo ennen neljää lämmittelemään ja valmistautumaan harjoitukseen. Kenraaliharjoituksissa tehtiin ohjelma läpi ja katsottiin muutamat kuviot selkeämmiksi. Harkan jälkeen tytöt tekivät vielä virheet pois, ennen kuin aloitettiin hiustenlaitto ja meikkaus. Samalla katseltiin muiden ryhmien kenraaleja sekä harjoiteltiin monenmoisia akrobatialiikkeitä ja tasapainoja :)

Xonox esiintyi ensimmäisen puoliajan viimeisenä, joten pian näytöksen alettua aloitettiin lämmittely ja pikkuhiljaa valmistauduttiin valloittamaan yleisö säteilevällä keijuenergialla. Ilmekierroksen ja Xonox-piirin jälkeen keijujoukko oli valmiina levittämään esiintymisareenan täyteen ihanaa keijupölyä :) Oli mukavaa päästä vielä kerran esiintymään kovasti pidetyllä ohjelmalla.

Esitys meni ihan hyvin, kuviot tosin olivat vajaat ja myös suuri esiintymisalue tuotti joillekin hieman hankaluuksia kuvioiden hahmottamisessa ;) Xonoxin esitys ja taidot saivat paljon kehuja katsojilta ja nyt voidaan haikein, mutta tyytyväisin mielin jättää Yksinäisen keijun tarina taakse ja siirtyä eteenpäin :)


Ei kommentteja: