Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Ahkeraa treenausta

Kesä on vihdoin tullut ja Xonox-tytöt jääneet koulusta ansaitulle kesälomalle! :) Treenaus kuitenkin jatkuu vielä juhannukseen asti, minkä jälkeen myös jumpasta jäädään kesätauolle. Treenitauon aikanakin tosin on luvassa omatoimista ahkeraa venyttelyä ja tänään treeneissä katsottiinkin kaikille liikkuvuustavoitteet alkusyksyksi. 

Harkoissa on nyt edelleen keskitytty vanteenkäsittelyyn ja liikkuvuuteen sekä uusien vaikeusosien treenaamiseen. Vannejututkin alkavat jo sujua paremmin ja paremmin. On tehty pitkiä ja sisua vaativia venytyksiä ja salilla ollaankin nähty hienoa tsemppiä ja Xonox-voimaa, kun koko joukkue ponnistelee yhteisten tavoitteiden eteen! Upeaa tytöt, jatketaan samaan malliin! ;)

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voitteko sanoa ketkä tytöt ovat kuvassa? ootte tosi notkeita! :)

Xonox kirjoitti...

Valitettavasti ei voida nimetä tyttöjä kuvasta. Mutta kiitos kovasti, yritetään ahkerasti tehdä töitä liikkuvuuden eteen :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Hih:) kuvassa kaikilla tytöillä on erivärinen paita=) onkos teillä paljon erinäköisiä asuja treeneissä?

Xonox kirjoitti...

Nyt kun keskitytään harkoissa enemmän perustreeniin jne niin ei ole niin tarkkaa, mitä väriä kenelläkin on treeneissä päällä. Näköjään kesä houkuttelee käyttämään pirteitä värejä :) Sitten kun hiotaan ohjelmaa, toivotaan, että tytöt käyttää yhtenäisiä treeniasuja. Samoin tietysti kaikilla leireillä :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Miks ette voi nimetä tyttöjä? :o onko kyse siitä ettette halua vai ettette tunnista heitä? :) Ihan uteliaisuuttani vain kysyin ;)

Iina kirjoitti...

Kyl valkut varmaan tunnistaa meijät:D mut kaikkien vnhemmat ei anna lupaa nimetä tyttöi :):)

Anonyymi kirjoitti...

sori,mut en tiiä kuka on henna ja en löyä sitä ja ois kiva tietää ku sai ton xonox palkinnon! :))

Xonox kirjoitti...

Ikävä kyllä meillä ei ole vanhempien lupaa siihen, että voisimme nimetä tytöt kuvista :/

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

aijaaa,voi harmi! :(

Anonyymi kirjoitti...

Niin se on vähän tyhmää ettette voi nimetä tyttöjä, olisi niin kivaa tietää kuka on kuka. Mutta tsemppiä nyt treenaamiseen! Onko vanne mennyt parempaan suuntaan?mimmoisia juttuja vanteen kanssa teette??

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon tsempistä! Vanne alkaa jo onneksi pyöriä paremmin ja ollaan päästy treenaamaan vähän vaikeampiakin juttuja jo. :)Tehdään nyt alkuun tosi paljon erilaisia pyörityksiä ja myllyjä eri suuntiin ja eri tasoissa, jotta perustekniikka saadaan riittävälle tasolle. Lisäksi harjoitellaan mm. vierityksiä, bumerangeja, irrotuksia, heittoja ja joitakin pikkukikkoja.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Odotan tosi paljon teidän vanne ohjelmaa! Te aina yllätätte mut!!! Toosiiii paljooonn nyt tsemppiä ja yllättäkää taas!!<3

Xonox kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla! :)

-Jenny-

Team Vantaa Junior kirjoitti...

Moi! Teillä on kiva blogi! Tervetuloa seuraamaan meidänkin blogia, jonka aloitimme juuri. :)

Terveisin VVS:n Isabel

Team Vantaa Junior kirjoitti...

Ai niin osoitteet unohtuivat:

http://isabelvvs.blogspot.com/
www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/isabel

Mukavaa kesää teille ja tsemppiä harjoitteluun!

Xonox kirjoitti...

Moikka ja kiitos! :) Täytyykin käydä kurkistelemassa teidänkin blogia! :)

Oikein hauskaa kesää ja hyviä treenejä myös teille!

-Jenny-