Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Kisafiiliksissä...

Tänään oli Xonoxin viimeiset harjoitukset ennen Caribia Cupia. Treeneissä keskityttiin ilmaisun ja hyvä kisafiiliksen löytämiseen. Tytöistä löytyikin pienen kalastelun jälkeen aivan huikea asenne ja suorituskin oli sen myötä paljon aiempaa tarkempi ja loisteliaampi, jes! :) Nyt voidaan hyvillä mielin suunnata katseet kohti kisoja ja keskittyä täysillä sunnuntain kisapäivään. Ekat kisat jännittävät aina, mutta koko Xonox-tiimi pyrkii nauttimaan kisasuorituksesta ilman sen kummempia paineita uudessa sarjassa. Tavoitteeksi on asetettu ennen kaikkea onnistunut suoritus, johon voidaan olla tässä vaiheessa kautta tyytyväisiä :)

Huomenna Xonox esittää vielä vähän kuin kenraaliharjoituksena ohjelmansa tv-kameroille, kun YLE:n kuvausryhmä tulee kuvaamaan urheiluaiheista sarjaa Turun Urheiluliitosta :)

Tulkaapa kaikki sankoin joukoin kannustamaan Xonox ja muut joukkueet hyviin suorituksiin Caribia Cupissa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuleeko ohjelma telkkarista ? :)

TSEMPPIÄ HURJASTI CARIBIAAN !!

Xonox kirjoitti...

Tulee sitten joskus, en tiedä tarkkaa aikaa. TV2 on kanava ja ohjelman nimi Sisu. Mutta tosiaan ohjelma käsitelee koko meidän seuraa, eli varmaan aika lyhyt vilahdus luvassa kutakin lajia ;) Ja kiitos, tsempillä mennään :)