Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Ohjelman siistimistä ohjelmaleirillä

Xonox vietti aurinkoista talviviikonloppua treenisalilla ohjelman hiomisen merkeissä. Sekä lauantaina että sunnuntaina treenattiin aamuyhdeksästä neljään iltapäivällä. Lauantaina keskityttiin pääasiassa alkuohjelmaan ja sen harjoitteluun. Myös yksi keskeneräinen siirtyminen saatiin vihdoin harjoiteltua. Lounaan jälkeen käytiin viemässä pukuja ompelijalle ja samalla nauttimassa raittiista talvi-ilmasta.



Myös pukujen koristelu ehdittiin aloittaa treenien lomassa ja muutama ihanasti kimaltava mallipuku jo nähtiinkin. Puvut ovat varmasti kauniit ja sädehtivät, kunhan saadan kaikki koristeet liimattua ja ommeltua :)

Sunnuntain leiriohjelmassa oli ohjelman loppupuoliskon hiominen sekä mattovuoro Lintulassa. Matolla saatiin hyvin kokeiltua mm. lauantaina tehtyä siirtymistä kunnon alueella. Ohjelmaan tehtiin vielä parit muutokset ja lisäykset ja lopuksi kerrattiin viikonlopun aikaansaannoksia. Lounastauolla otettiin myös uudet taitokuvat vanhojen tilalle.


Pitkät päivät vaativat keskittymistä ja tsemppaamista, mutta saimme ohjelmaa hurjasti parempaan suuntaan ja viimeisetkin aukkokohdat saatiin kuntoon. Koko ohjelma saatiin kertaalleen hiottua läpi leirin aikana, joten tästä on hyvä jatkaa ensi viikon treeneissä :) Hommaa riittää vielä, jotta saadaan ohjelma siistiin kuntoon ennen ensi viikon torstaina pidettävää seurankatselmusta sekä 21.3. häämöttävää Caribia Cupia. Onneksi koko Xonox-tiimi on motivoitunut ja halukas tekemään ahkerasti töitä, että ohjelmasta saadaan mahdollisimman siisti ja yhtenäinen ennen kilpailuareenoille astumista.

Kiitos tehokkaasta leiristä tytöt, muistakaa nähdä unta uusista kohdista ja muutoksista! ;)

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuleeks ne taito kuvat tänne blogiin? koska?

Xonox kirjoitti...

Juuri lisäsin blogitekstiin kuvat :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi teillä, mutta pinkkiä tekstiä pinkiltä pohjalta on aika hankala lukea, voisikohan sitä muuttaa lukijaystävällisemmäksi :)

Xonox kirjoitti...

No nyt on teksti tummemmalla, toivottavasti auttoi :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ootan tosi paljon teijän ohjelmaa ja onneks ollaan samassa seurakatselmuksessa muuten pitäis odottaa viel vaikka kuinka kauan ku en pääse caribia cuppiin kattomaan: ( tsemppiä!

Xonox kirjoitti...

Kiva kuulla! :) Seurankatselmus tosiaan on jo ihan pian, kiva päästä katsomaan kaikkien ohjelmia jo näin ennakkoon! Onneksi Turussa on useammat kisat keväällä, toivottavasti pääset muihin kisoihin sitten :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

hienot noi taitokuvat 8) ootte tosi notkeita!! otatteko muutebn joukkueeseen -96 syntyneitä?

Anonyymi kirjoitti...

te ootte tosi notkeita, noi taitokuvat on tosi upeita ja kun ootte noin nuoriakin vielä!!!

tsemppiä paaaljoon!

Xonox kirjoitti...

Siirrymme aina sarjasta toiseen niin, että -96-syntyneet ovat joka toinen vuosi yli-ikäisiä. Eli periaatteessa joukkueessa voisi olla kaksi -96-syntynyttä tyttöä. Ensisijaisesti Xonoxiin otetaan -98 ja -97-syntyneitä tyttöjä, mutta myös vuodella ylittäjien/alittajien kannattaa olla yhteydessä valmentajiin, mikäli ovat kiinnostuneita joukkueesta :)

Ja kiiitoos! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Taitokuvassa on 12 tyttöä, mutta esittelyssä lukee 13 tytön nimet...miksi yhdestä tytöstä ei ole ollenkaan kuvaa?

Xonox kirjoitti...

Yhdellä tytöllä on taukoa loukkaantumisen vuoksi..

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Tossa esittelyssä ei lue enää Nea S. eiks se ollu se uus kun tuli pyrkivästä? onks se lopettanu?

Xonox kirjoitti...

Nea S. oli hetken kokeilemassa Xonoxissa ja siirtyi sitten toiseen joukkueeseen.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Teijän ohjelma oli aivan ihana!!! Ja puku myös! En tietty sano mitään enempää mutta ootte kehittyny valtavasti!!! IHANA!!!

Xonox kirjoitti...

Kiitos tosi paljon :) Puvut tosin oli vielä aika vaiheessa, mutta vähän esimakua ainakin parista puvusta jo sai. Ohjelma on tosi haasteellinen, mutta vielä on reilu viikko aikaa hioa ahkerasti ennen ekoja kisoja.. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mihin Nea S. siirtys ja miks? ja ketä tosta kuvasta puuttuu siis? niin ja haluisin tietää kuka noista on Aino J. ku on vaikee tunnistaa? te ootte ihan älytttömän notkeita!

Xonox kirjoitti...

Hän oli vain hetken kokeilemassa Xonoxissa ja siirtyi sitten toiseen joukkueeseen. Emme vanhempien toiveesta yhdistä tyttöjen nimiä kuviin, joten saat yrittää tunnistaa Ainon itse :)

Kiitos! Liikkuvuuden kanssa on tehty paljon töitä ja tehdään edelleen.

-Jenny-