Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 11. maaliskuuta 2010

Seurankatselmus 11.3.2010

Xonoxin ohjelma sai ensiesityksensä Turun Urheiluliiton ja Lahjan tyttöjen yhteisessä katselmuksessa Nunnavuoren palloiluhallissa. Xonoxin suoritus oli siistein kokonainen tähän mennessä ja monia kohtia oltiin saatu siistittyä kuluneen viikon aikana, hienoa tytöt! :) Myös puvuista saatiin esimakua, sillä Xonox esitti ohjelman uusissa kilpailupuvuissaan, jotka tosin olivat koristelujen suhteen vielä hyvin keskeneräiset. Valmiimmista puvuista kuitenkin näki jo, että ihanaa loistetta on luvassa :) 

Kaikkien hienojen suoritusten jälkeen valmentajat saivat tuomareilta arvokasta palautetta ohjelmasta ja suorituksesta. Xonoxin saama palaute oli kannustavaa ja tyttöjen taitotasosta ja ohjelmasta pääasiassa tykättiin kovasti :) Saimme myös muutamia hyviä kehittämisideoita, joihin paneudummekin tulevalla viikolla. Vielä on siis reilu viikko aikaa ennen ensimmäisiä kisoja harjoitella osia varmemmiksi ja yhtenäisemmiksi sekä hioa ohjelmaa parempaan kuntoon. Hyvillä mielin jatkamme treenaamista kohti Caribia Cupia, nyt vaan sinnikästä harjoittelua ja Xonox-voimaa tuleviin harjoituksiin! <3 Tsemppiä kaikille joukkueille treenaamiseen, ohjelmat oli hienoja! :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teill on tosi upee ohjelma!!! ja ihana musa! <3 tsemppii!!!

Xonox kirjoitti...

Kiva kuulla, kiitos! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

vitsit ootan teijän ohjelmaa!olispa kisat jo en jaksa oottaa!

Anonyymi kirjoitti...

otatteko uusia voimistelijoita? mitä kaikkee tarvii osata et voi päästä teihin?

Xonox kirjoitti...

Viikon päästä näet sitten Caribia Cupissa :)

Otamme uudet voimistelijat aina ilolla vastaan. Parhaiten pääsee mukaan kevät- ja syyskauden päätteeksi pidettävien valintatilaisuuksien kautta. Myös valmentajiin voi olla suoraan yhteydessä. Mitään tarkkoja kriteereitä joukkueeseen pääsyyn ei ole, mutta perusvoimistelutaito ja liikkuvuus olisi hyvä olla suht hyvällä tasolla ja tietysti halu kehittyä ja sitkeys tehdä töitä sen eteen :) Aina kannattaa rohkeasti tulla kokeilemaan, siinä ei menetä mitään :)