Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Onnistunut kauden avaus Caribia Cupissa! :)

Tänään Xonox kisasi Caribiassa kauden avauskilpailuissaan. Aamulla saavuttiin aikaisin hallille (ja valkut vielä aiemmin!) ja ehdittiinkin rauhassa katsoa kuviot läpi matolla ennen virallista harjoitusta. Harjoitussuoritus meni ilman suurempia virheitä, kuitenkin pientä epäpuhtautta vielä oli ja ilmaisu oli melko vaisua. Harkkasuorituksen jälkeen alettiin heti laittaa tyttöjä kisakuntoon. Aamupäivä sujuikin rattoisasti nutturoita väännellen, meikkaillen, eväitä syöden ja pukuja koristellen. Lopputuloksena saatiinkin syötävän söpöjä ja kimaltelevia Xonox-keijuja <3  Myös ohjelmaa ehdittiin harkkaamaan aamupäivän aikana. Ennen kunnon kisalämpän aloittamista kerrattiin yhdessä ohjelmaa laskuilla ja tarkisteltiin suuntia ja asentoja, lisäksi tytöt ehtivät tekemään monta ilme- ja fiiliskierrosta. Onneksi joukkueella oli runsaasti aikaa ennen omaa suoritusvuoroa ja pystyimme tekemään kaiken rauhassa ilman kiirettä!

Lämpän aikana alkoikin sitten pikkuhiljaa vatsassa tuntua kutkuttavaa jännitystä Xonoxin suoritusvuoron lähestyessä. Fiilis oli kuitenkin hyvä ja päättäväinen. Xonox-piirissä päätettiin, että kisasuoritus tehdään rohkeasti ja asenteella ihanien kristallikruunujen alla. Tavoitteena oli myös saada yleisö liikuttumaan ja nauttimaan ohjelmasta. 


Alueelle asteli aplodien siivittämänä joukko ryhdikkäitä ja kauniita keijuja. Suoritus oli kokonaisuutena onnistunut, joskin epäpuhtauksia, pieniä suoritusvirheitä ja eriaikaisuuksia vielä joukkoon mahtui. Suuremmilta virheiltä vältyttiin ja Xonoxit tekivät hienosti kauden tähän mennessä onnistuneimman kokonaisen tärkeässä paikassa! Kilpailupuvut kimaltelivat ihanasti Caribian valaistuksessa ja kokonaisuus oli tunnelmallinen. Niin, ja saatiin sitten ne äidit ja Sarikin itkemään ;) Katsojiltakin kuultiin paljon kehuja ohjelmasta, puvuista ja suorituksesta!

Suoritukseen tyytyväisinä jäätiin odottelemaan ensimmäistä kategoriatulosta 12-14-sarjassa. Xonox-piirissä oli lievästi sanottuna jännittynyt tunnelma joukkueenjohtaja Kristan alkaessa kuuluttaa tuloksia. Iloksemme kuulimme sijoittuneemme hienosti kategoriaan 2 ja saimme myös bonusta taito-osien sopivuudesta ikä- ja taitotasolle! :) Lopputuloksissa Xonox sijoittui kovatasoisessa sarjassa sijoille 4.-7. Sarjasta palkittiin ykköskategoriaan yltäneet Dominot Flex, Magneetit ja Rosat, onnittelut!


Tämä oli todella upea kauden avaus ja tästä on hyvä jatkaa ohjelman siistimistä kohti ensi viikonlopun kansainvälisiä kisoja Jyväskylässä! Nyt sitten vaan sitä keijuvoimaa tytöt! ;)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

AIVAN upea puku teillä ! todella kaunis ! mikä teidän musiikin nimi on? (:

Xonox kirjoitti...

Kiitos, pidämme niistä itsekin! :) Musiikki on Chisun Yksinäisen keijun tarina.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

"Haluamme ehdottomasti, että kaikki tytöt pääsevät kilpailemaan kevätkaudella, sillä juuri se tuo tavoitteita harjoitteluun ja antaa arvokasta kisakokemusta. Näin ollen päätimme, että keväällä 2010 kisamatolla nähdään Xonox-joukkue kahdessa osassa: Xonox Lux ja Xonox Max. "

Kisaatteko siis eri kisoissa eri kokoonpanoilla kun mitä Caribiassa katselin osa tytöistä seisoi katselemassa kisoja kun muut kisasivat...

Xonox kirjoitti...

Edelleen olemme samaa mieltä ja kaikki terveet tytöt pääsevät kisaamaan useampaan kilpailuun kauden aikana :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

teillä on aivan ihana ohjelma ja puvut!!! tykkäsin ihan sikana,oisin kyl laitta teidät 1 kategoriaan enkä kakkoseen!! :)
tsemppiä harjotteluun ja seiraaviin kisoihin

Xonox kirjoitti...

Kiitti! :) Olemme oikein tyytyväisiä tähän tulokseen kauden ekassa kisassa ja vielä uudessa sarjassa! Mutta kyllähän sieltä vielä siistittävää löytyy ja nyt tehdäänkin ahkerasti töitä, jotta saadaan ohjelma näyttämään vielä paremmalta loppukauden aikana! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Oikein kylmät väreet menivät kun teidän ohjelmaa katseli ja hei katsoin sen vielä netistä eikä siis ilmaisua pystynyt erottamaan. MAHTAVAA TYÖTÄ XONOX!!! Ohjelma parantunut hurjasti sitten seurakatselmuksen! 2 kategoria on todella hyvä saavutus nyt kun vielä on uusi sarja! Uskon että teillä on loistava tulevaisuus sitten sm-sarjoissa ja ehkä joskus saatamme nähdä mahtavaa Xonox säteilyä MM-kilpailuissa(?)!:))

Tsemppiä nyt seuraaviin kisoihin ja treenaamisen iloa!!!

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon, mukava kuulla! :) On tosiaan onneksi kehitystä tapahtunut sitten seurankatselmuksen ;)

-Jenny-