Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 23. maaliskuuta 2010

Video Caribia Cupista ja treenausta kohti Jyväskylän kv-kisoja

Xonoxin kevään ohjelma on nyt nähtävissä netissä osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=LYF9lmgcut0 ja linkki löytyy myös blogin oikeassa reunassa olevasta linkkilistasta.

Ensi perjantaina on lähtö Jyväskylään Xonoxin ensimmäisiin kv-kisoihin. On kiva päästä myös kansainvälisille kilpailuareenoille tekemään joukkuetta tutuksi tuomareille. Nyt onkin sitten enää muutamat treenit aikaa keskittyä ohjelman ja suorituksen parantelemiseen, jotta ylletään mahdollisimman hyvään suoritukseen viikonlopun kisoissa. Onnistuneen avauskilpailun jälkeen joukkueella on positiivinen fiilis ja kova tahto saada suoritusta vielä paremmaksi. Tytöiltä ja valkuilta löytyy kunnianhimoa, joten töitä tehdään lujasti tavoitteiden eteen.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

A-I-V-A-N I-H-A-N-A O-H-J-E-L-M-A!♥

Anonyymi kirjoitti...

teidän ohjelma oli todella kaunis ja sanoma oli ´koskettava :) mistä saitte idean musiikkivalintaan/teemaan?

Xonox kirjoitti...

Kiitos! Halusimme ohjelmamusaksi välillä jotain kaunista ja rauhallisempaa, jotta myös sen tyylistä voimistelua tulee harjoiteltua. Kun kuulimme Yksinäisen keijun tarinan, ihastuimme siihen heti kovasti ja aloimme miettiä, sopisiko se kisamusaksi. Kysyimme asiasta myös ulkopuolisten ja tuomarin mielipidettä, minkä jälkeen valitsimme musan. Valinta on rohkea ja jakaa mielipiteitä, mutta olemme siihen oikein tyytyväisiä.

Pidämme ohjelman keijuteemasta tosi paljon ja meistä se sopii tytöille hyvin. Haluamme kertoa ohjelmalla tarinaa ystävyydestä ja toisten tukemisesta - yksinäisestä keijusta, joka löytää kavereita ja tulee onnelliseksi. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Sopii tosi hyvin tytöille ja tosi kaunis tarina!! <3 ihanaa että ootte uskaltanu tehdä taas omanlaisen ohjelman ja vielä vaihtanut tyyliä noin rohkeesti! onnea kisoihin :)

Anonyymi kirjoitti...

moikka upee ohjelma

Xonox kirjoitti...

Moikka ja kiitos! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Pyrkiiks teihin paljon uusia tyttöjä joka vuosi? Jos mä asuisin turussa ni ainakin haluaisin pyrkiä!mut en asu :(

Xonox kirjoitti...

Kyllä joka kaudella on tullut yhteydenottoja kiinnostuneilta ja lähes joka kaudella myös saatu uusia tyttöjä mukaan Xonoxiin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

hei mihin hopeaharppaus juttu on hävinny?

Xonox kirjoitti...

Kyllä se ihan näkyvillä on..

-Jenny-