Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 5. tammikuuta 2012

Toteutuukohan toiveesi? ;)

Viimeisimmässä kyselyssä kysyttiin, millaista ohjelmaa odotat/toivot Xonoxilta keväällä. Äänet (191) on nyt laskettu ja voittaja selvillä. Enemmistö (79) tuntuu toivovan kevääksi kaunista ja hempeää ohjelmaa ja hyvänä kakkosena toivotaan selkeää teemaa. Melko tasaisesti jakautuivat äänet loppujen vaihtoehtojen kesken: voimakas (29), nopea ja vauhdikas (25) ja iloinen ja pirteä (21). Nähtäväksi nyt jää, kenen toive käy toteen ja millainen ohjelma on luvassa ;)

Ohjelman runko on nyt saatu valmiiksi ja osittain opetettu tytöille. Huomenna ja lauantaina jatketaan ohjelman opettelua ja työstämistä ohjelmaleirin merkeissä. Toivotaan, että saadaan ohjelma jonkinlaiseen pakettiin viikonlopun aikana! Haastetta ohjelmassa riittää, joten helpolla ei päästä tälläkään kaudella ;) Innolla kuitenkin harjoitellaan uutta ohjelmaa ja uusia vaikeusosia! :) 

Leiristä postausta ja kuvia luvassa sitten myöhemmin...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mutta kyllähän voi olla selkeä teema vaikka ohjelma ois kaunis/hempeä tai voimakas :)

Xonox kirjoitti...

Niin voikin, ja samassa ohjelmassa voi olla esim. kaunista ja voimakasta :) kyselyssä ne nyt vaan oli eritelty tolleen...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ootan innolla että nään teidän ohjelman! Tsemppiä harjotteluun(:

Anonyymi kirjoitti...

hyvii tyttöi ja mie toivoisin teille viel vähä hienompio pukui ;)

Xonox kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! :)

-Jenny-