Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 31. joulukuuta 2011

K I I T O S !

Näin vuodenvaihteen kynnyksellä on hyvä hiukan muistella kulunutta vuotta ja palata lyhyesti kevään ja syksyn tunnelmiin. Keväällä Xonox ihastutti ilmeikkäällä orpokoti-teemaisella vapaaohjelmallaan, joka keräsi paljon kehuja niin yleisöltä kuin tuomaristoltakin. Suuren joukkueen hiominen yhtäaikaiseksi ja samannäköiseksi oli aikamoinen urakka, mutta kaikki hikoilu palkittiin upeasti, kun Xonox sijoittui kaikissa kansallisissa kisoissa mitalisijoille! Kaiken kruununa tietysti kovatasoisten pääkisojen pronssisija! :) 




Syksyllä otettiin taas ah-niin-ihana vanne kätösiin ja suunnattiin boot camp-tunnelmiin. Ohjelma oli vauhdikas, mikä toi suorituspuhtauteen ja hiomiseen omaa haastetta. Myöskään riskejä ei pelätty ottaa, joten kisoissa saatiin jännittää lukuisien heittojen onnistumista. Ohjelman näyttävyydestä saatiin kiitosta katsojilta ja myös tuomareilta. Ohjelman haasteellisuus varmasti vaikutti siihen, ettei täysin puhdasta kisasuoritusta saatu kauden aikana, joten menestys jäi hieman kevättä himmeämmäksi. Kuitenkin mitalisijoituksia saatiin ja huipennuksena alkukilpailuiden kategoria 1 kauden pääkisoissa! :) Lopullinen sijoitus pääkisoissa oli 6. 




Kaikki tämä edellämainittu vaatii mittavaa työtä ja siitä ei selvittäisi ilman toimivaa tiimiä ja taustajoukkoja! Nyt vuoden päätteeksi onkin aika kiittää kaikkia asianosaisia ja meitä tässä rakkaassa harrastuksessa tukeneita. 

Suurin kiitos tietysti kuuluu meidän ahkerille ja rakkaille tytöille, joita ilman tätä joukkuetta ei olisi! Tytöt jaksavat puurtaa salilla sinnikkäästi läpi vuoden kohti omia ja yhteisiä tavoitteita, lähtevät täysillä mukaan välillä vähän hullumpiinkin ideoihin ja kestävät ainakin jotenkuten myös valkkujen huonot päivät ;) Xonoxin joukkuehenki on vertaansa vailla ja ihanaa katseltavaa. Yhdessä vuodatetaan niin ilon kuin surunkin kyyneleet, onnistutaan ja epäonnistutaan, hikoillaan ja pidetään hauskaa! Ootte parasta Xonox! <3


Valtavan suuri kiitos kuuluu myös meidän mahtavalle jojolle Kristalle! Ilman Krisua valkut hukkuisivat hommiin ja huoliin ja tytöiltä uupuisi tärkeä tukija ja kannustaja. Krista toimii valkkujen korvaamattomana tukihenkilönä, auttaa juoksevien asioiden hoidossa, tukee tyttöjä niin iloissa kuin suruissa ja toimii linkkinä tyttöjen, vanhempien ja valkkujen välillä. Krista on myös yhteistyökumppaneiden hankinnassa ilmiömäinen avainhenkilö ;)


Lisäksi tietysti tarvitaan hommaan sitoutuneet kotijoukot, jotka mahdollistavat tyttöjen tavoitteellisen ja aikaa vievän harrastuksen. Vanhemmat ja isovanhemmat jne jne. ovat siis kiitoksensa ansainneet kaikista kuskailuista, talkoohommista, pukujen koristelusta, ruuanlaitosta, lenkkiseurasta, venytysavusta, tuesta ja kannustuksesta sekä tietysti kustannuspuolesta :)


Haluamme myös lämpimästi kiittää teitä kaikkia Xonoxin faneja, tukijoita ja kannustajia, jotka osaltanne autatte meitä jaksamaan kaudesta kauteen ja annatte ilahduttavan paljon kannustavaa palautetta :) Kiitos kaikille blogin lukijoille, jotka lähetätte tänne ihania kommentteja sekä kaikille mahtavan äänekkäille kannustajille siellä kisakatsomoissa!



Hah, ja kiitos myös kaikille teille, jotka jaksoitte lukea loppuun tämän kilometrin mittaisen kiitospuheen ! :D

Menneen vuoden tomut on nyt pikkuhiljaa karisteltu jaloista ja käännetty katseet kohti tulevaa. Eilen perjantaina aloitettiin pidennetyissä treeneissä ohjelman opettelu. Kaikki ohjelmaan liittyvä pidetään tuttuun tapaan salassa, mutta paljastetaan nyt salamyhkäisesti sen verran, että syksyn boot campiltä hypätään taas ihan uudenlaisiin tunnelmiin ;) Innoissaan ollaan uudesta ohjelmasta ja haastetta taitaa riittää niin tytöillä harjoittelussa kuin valkuilla hiomisessa :) 

AIVAN LOISTAVAA JA MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTA 2012 KAIKILLE!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ISO kiitos Xonoxilaisille! On ollut suuri ilo seurata tyttöjen kehittymistä ja valmentajien luovuutta uusien ja erilaisten teemojen myötä..!

Odotan jo innolla seuraavaa ohjelmaa! :)

laura kirjoitti...

kiitos paljon!! :)

Iina kirjoitti...

ootte ihania <3

Anonyymi kirjoitti...

pysyttekö vielä 12-14 sarjassa?

Anonyymi kirjoitti...

kyllä mielestäni Xonox pysyy 12-14v sarjassa!
Ja toi yläkuva on todella hieno, en tajunnutkaan kun vasta äsken, että siinähän lukee Xonox! Mahtavaa!! :)

Xonox kirjoitti...

Kyllä pysytään vielä 12-14 sarjassa.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Nyt alko todella kiinnostaa millanen ohjelma teille keväällä tulee...(:

Anonyymi kirjoitti...

koska teillä on ekat kisat? :)

Xonox kirjoitti...

Ohjelmaa pitää vielä jonkin aikaa jännittää, sillä eka kisa on Caribia Cup 11.3. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Okei. Kiitos ja tsemppiä treenaamiseen! :)

Xonox kirjoitti...

Kiitti! :)

-Jenny-