Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 7. tammikuuta 2012

Ohjelmaleiri

Loppiasviikonloppua ja samalla joululoman viimeisiä päiviä vietettiin treenisalilla ohjelman parissa puurtaen. Kahden päivän ja 17 tunnin aikana saatiin paljon aikaiseksi, joten viikonloppu oli tehokas ja onnistunut. Perjantaina suurin osa päivästä meni ohjelman opetteluun, muutamien kuvioiden kokeiluun sekä alun ja lopun suunnitteluun. Saatiinkin perjantain aikana koko ohjelma opetettua tytöille sekä puuttuneet aukkokohdat tehtyä :) 

Tänään lauantaina kropassa ehkä hiukan tuntui eilinen leiripäivä, mutta hommia oli silti painettava. Tänään oli vuorossa tahtien tarkistelua sekä karkeaa hiontaa. Saatiin käytyä koko ohjelma pintapuolisesti läpi ja siistittyä suurimmat erilaisuudet pois. Tytöt jaksoivat tsempata koko leirin hienosti, vaikka loppua kohden väsy varmasti alkoikin painaa. Viimeinen puristus oli edessä vielä leiripäivän lopuksi, kun vanhemmat tulivat katsomaan ohjelmaa ekaa kertaa. Ekat kokonaiset yleisön edessä siis takana :) Nyt on saatu ohjelman runko pakettiin ja sitten alkaa vaikeusosien treenaaminen sekä ohjelman hiominen yhtenäiseksi. Hommaa riittää, mutta uskotaan, että kovalla treenillä tästä tulee vielä upea! <3


Kiitos tehokkaasta leiristä tytöt! Ensi viikonloppuna leireily jatkuukin sitten Kisakalliossa ikäkausiringin leirillä.

Ja tässä kuvasaldoa viikonlopusta:

Lounastauolla
Spagettia...
Ööh?
Haavojen paikkailua
Jalkapalloa
Lentopalloa
Polttopalloa
Hoplaa xD
iPhone-pelejä tauolla
Hengailua tauolla
Happihyppelyllä
Loppuverkkaa



Rentouttavaa hierontaa päivän päätteeksi

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja kuvia!!:)

Anonyymi kirjoitti...

voitteko laittaa kuvia ku venyttelette yms notkeus kuvia :D ?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä pelejä nuo iphone pelit ovat? Omistan itse iphonen ja jos edes jonkun pelin nimen saisin niin voisin ladata näyttävät hauskoilta :)

Anonyymi kirjoitti...

pysyttekö siis vielä 12-14 sarjassa??

Xonox kirjoitti...

Kiitos :) Uudet taitokuvat ovat työn alla, joten vähän ajan päästä ainakin niitä on luvassa ja voidaan koittaa jossain vaiheessa muistaa ottaa treeneissäkin jotain kuvia. Pysytään vielä 12-14 sarjassa. Ja tytöt voivat varmaan kertoa noista peleistä :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mulla ei oo iPhonea, mutta osaan sen verran sanoa, että iPhonessa on appStore-niminen kauppa. sinne täytyy tehdä muistaakseni tili, ja sieltä voi sitten ladata pelejä. se vaatii internet-yhteyden, ja internet maksaa, jollei internet kuulu liittymääsi. en osaa kertoa enempää, mutta toivon, että tuo auttoi edes vähän! :)

ja kivoja kuvia, jään innolla odottelemaan millaista ohjelmaa on tulossa! :D

Anonyymi kirjoitti...

ja niitä pelejä on mm. tomato smash ja kai angry birdskin löytyy iphonesta.. :)