Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Joukkueilta/päättärit! (+kuvat lisätty leiripostaukseen)

Nähtiin kaikki keilahalli Kiitoradan edessä klo 15.50. Kun kaikki oli suunnilleen paikalla, mentiin kokeilemaan ja laittamaan sopivat keilakengät jalkaan. Siitä sitten arvottiin ryhmät ja alotettiin pelit. Toisilla keilaus sujui hyvin ja toisilla taas ei niin hyvin... Kuitenkin kaikilla oli hauskaa!



Sieltä jatkettiin matkaa ravintola Dennikseen. Ruoan valinta meni aika nopeasti vaikka valinnan varaa oli paljon. Kun ruoat oli tilattu, palkittiin perinteisesti kauden tsemppari ja kauden XoNoX. Tällä kertaa kauden tsemppari oli Iitu ja kauden XoNoX Iina. Valitsimme myös joukkueellemme ensimmäistä kertaa kapteenin, joka oli myöskin Iina. Onnea heille!!♥ 



Kun ruuat (eli pizzat) oli syöty tilattiin vielä jälkiruuat! Ruuat olivatkin tosi hyviä ( ainakin jälkiruuat):D Noin seitsemän aikaan alettiin kaikki lähteä masut täynnä kohti kotia. Kiitos kaikki XoNoXit ihanasta illasta!!<33






-Nea M, Saara, Iitu ja Taika-

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Iina Ja Iida! :D

Iina kirjoitti...

Kiitos!:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea paljon vuoden palkituille!! :)
Mitkä ovat muuten kapteenin tehtäviä? ja musta on hienoa, että valitsitte joukkueelle kapteenin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kaikille palkituille! :) Mikä musiikki on tuossa videossa syksy-06?

Xonox kirjoitti...

Kapteenin tehtävänä on ennen kaikkea toimia joukkueen tsempparina ja hengenluojana. Kapteeni myös toimii linkkinä joukkueen, valkkujen ja jojon välillä. Lisäksi kapteenilla voi olla pieniä vastuutehtäviä, joita toki tarvittaessa jaetaan myös muille joukkuelaisille :)

-Jenny-