Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 31. tammikuuta 2012

Keitä te olette?

Viime kyselyssä otettiin selvää blogin lukijakunnasta. Ääniä kyselyyn saatiin ilahduttava määrä: 231 kpl! Mahtaakohan olla blogin tähän astinen ennätys?! Suuren suuri kiitos kaikille äänestäjille! :)


Kyselyn perusteella enemmistö (47) lukijoista on Xonoxin kilpakumppaneita 12-14v. mestaruussarjasta. Seuraavana ryhmänä oli valmentajat (38) ja valkkujen kanssa lähes samoihin lukemiin ylsi kilpa 14-16 (36). Kärkikolmikon lisäksi ääniä jakautui mukavasti myös muille vaihtoehdoille, kuten kaaviosta näkyy :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ite kilpailen 12-14 kilpasarjassa (: te ootte tosi hyvii ♥ onnee ens kaudelle !

laura kirjoitti...

kiitos !! :)

Anonyymi kirjoitti...

onko mestaruussarja muuttunut sm sarjaksi? koskeeko se myös esim 10-12 vuotiaita ja siis saattekko enä kategorioita?

Xonox kirjoitti...

12-14-vuotiaiden sarja on ensi vuoden kokeiluna SM-sarja. Säännöt ovat edelleen samat, mutta joka kisoista tulee nyt pisteet ja pääkisat ovat samat kuin muilla SM-sarjalaisilla. 10-12-vuotiaiden kilpa- ja mestaruussarja yhdistyivät yhdeksi sarjaksi ja he saavat edelleen kategoriat :)

-Jenny-

MorkajaIitu kirjoitti...

Oho:O En tiennykkää että 12-14 SM-sarjalla tulee joka kisoist pisteet:O. Joka päivä oppii uutta!(: