Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 17. syyskuuta 2011

Syksyn kisakalenteria

Jaahas, se alkaa kisakausi vaan vääjäämättä lähestyä, seurankatselmukseenkin on aikaa enää vajaa kuukausi, hui! 10.10. nimittäin tulisi ohjelman olla siinä kunnossa, että sen voi Turun Urheiluliiton ja Lahjan Tyttöjen yhteisessä katselmuksessa esittää hyvillä mielin tuomareille ja muulle yleisölle. 

Nyt on siis edessä hurja määrä hiomista, vaikeusosien treenaamista ja heittojen harjoittelua. Vaihtoheittoja ja irrotuksia ohjelmassa on melko paljon, joten useita, useita toistoja ja sinnikästä treenaamista tarvitaan! Onneksi ne ovat tässä jo parin viime viikon aikana alkaneet sujua hiukan varmemmin ja yleisesti ottaen ainakin enemmän heittoja tulee kiinni kun karkaa ;D


Ollaan myös saatu ohjelmasta mukavaa palautetta, joten hyvillä mielin jatketaan ohjelman siistimistä :)  

Varsinainen kisakausi avataan lokakuun lopussa Cailap Cupissa ja siitä sitten alkaakin tehokas kisaputki kohti välimestaruuskisoja. 

Tässäpä Xonoxin syksyn kisakalenteri:

                 29.10.     Cailap Cup, Kupittaa
                 5.11.       TUL:n piirin kisat, Kupittaa
                 12.11.     Aluekisat, Kupittaa
                 13.11.     Espoo Cup, Espoo
                 3.-4.12.  Välinemestaruuskisat, Kupittaa

Lähes kaikki kisat käydään siis täällä koti-Turussa ja vieläpä tyttöjen lempikisapaikassa Kupittaalla. Päästäänpä kerran kuitenkin pyörähtämään tuolla pääkaupunkiseudullakin. 

Ennen kisakauden alkua edessä on vielä TuUL.n 110-vuotisjuhlanäytös 28.9. Caribiassa. Siellä Xonox esittää itsetekemänsä tanssin, jonka aiheena on Turun satama :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä syksyyn XoNoX!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

Pääseeks tosa näytöstä caribiaan kattomaan, mitäliput maksaa, mistä niitä saa jos on jäljellä vielä :) Esiintyykö siel muita, kun jv joukkueita? :)

Xonox kirjoitti...

Näytös on Caribiassa 28.9. klo 18.00. Lippuja saa ostaa ennakkoon Jumppalasta, näytöstä ennen lippuja myydään klo 17.00-17.45, jos vaan riittää. Aikuisten lippu maksaa 10 e ja alle 12 v. 6 e. Näytöksessä esiintyy koko VoLi-jaosto, eli jv:n lisäksi lavalla nähdään myös kilpa-aerobiccareita ja cheerdancereita :)

Kiitos tsempeistä! :)

-Jenny-

Olivea kirjoitti...

Moi,

meillä on nyt upouusi blogi!
Jos haluatte, voitte lisätä sen teidän sivupalkkiin. :)

T. Olivea

Olivea kirjoitti...

eli: http://strassienviemaa.blogspot.com

Xonox kirjoitti...

Juu, lisäilinkin sen jo eilen illalla sinne :)

-Jenny-