Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 24. syyskuuta 2011

Kohti juhlanäytöstä... Ja uusi kysely!

 Treeneissä on pitänyt aika kiirettä nyt viime aikoina, kun samanaikaisesti on tehty ja hiottu sekä kilpailuohjelmaa että esiintymisohjelmaa seuran 110-vuotisjuhlanäytökseen. Parit treenit on tällä viikolla uhrattu tanssin harjoitteluun ja maanantaina vielä luvassa viimeinen silaus esiintymisrekvisiitan kera ennen keskiviikon näytöstä. Xonox esittää keskiviikkona oman tanssinsa lisäksi myös Kalevan kisojen avajaisissa nähdyn yhteisohjelman, jota muistellaan ja harkataan maanantaina omien treenien jälkeen.



Tanssin tekeminen on ollut mukavaa vaihtelua treenaamiseen, vaikkakin takaraivossa kolkuttelee myös se tosiasia, että se kilpailuohjelmakin pitäisi saada hiottua ja siistittyä katseenkestävään kuntoon ennen seurankatselmusta. Ollaan onneksi päästy hyvään vauhtiin senkin hiomisessa, vaikkei ihan valmista vielä olekaan ja heittojen kanssa riittää puuhaa ;) Ensi viikolla heti näytöksen jälkeen alkaakin sitten täysipainoinen panostus vanneohjelmaan.

Ensi tiistaina saadaan vihdoin kilpailumusiikki viimeisteltyä studiossa lopulliseen muotoonsa ja kaikki tarpeelliset efektit lisättyä tämänhetkiseen versioon! :) Pukukankaatkin nähtiin kokonaisuudessaan tällä viikolla ja iloksemme löydettiin pienen etsinnän ja harkinnan jälkeen sellaista kangasta kuin tarvitsimmekin.

Suunnitelmissa on myös taitokuvien päivittäminen ajantasalle tässä lähitulevaisuudessa. Tietysti pientä venyttelyä pitää treeneissä harrastaa mahdollisimman hyvien taitokuvien takaamiseksi ;)



Oikealta sivupalkista löytyy nyt uusi kysely, johon kaivataan jälleen ahkeria vastaajia. Tällä kertaa kysytään, millaisista ohjelmista pidät eniten. Käy antamassa äänesi! :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

OMG miten notkee toi vika kuva!! :o :))

Anonyymi kirjoitti...

HERRANJUMALA NOIT VENYTTELY KUVII !!! :o olis kiva nähdä enemmänki venyttely kuvia ku ootte nii notkeita :) ja oisko mahdollista et kuvaisitte ton tanssin ja laittaisitte tänne? :) Taitokuvia odotellessa! :DD ja ohjelmaaa vielä enemmääääääään, jäiks :D

Anonyymi kirjoitti...

anonyymit, iha normitha on noi venyttelykuvat? :o

Anonyymi kirjoitti...

kuka tossa vikassa kuvassa on?:)

Anonyymi kirjoitti...

tyttöjen nimiä eii kerrota! ;)) ja onhan noi kaks vikaa iha mahtavii! onko sama tyttö molemmis? :oo sairaa notkdeee! <3

Xonox kirjoitti...

Koitetaan muistaa joskus treeneissä ottaa enemmän kuvia venyttelyistäkin :) Täytyy katsoa saadaanko tanssi kuvattua jotenkin järkevästi... Joo, ei tosiaan kerrota tyttöjen nimiä :) Mutta eri tytöt on kahdessa viimeisessä kuvassa.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ihanii kuvii, varsinki noi ekat kaks<3<3<3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

OOttepas notkeita, muuten tuliks teil uusii tyttöi ny syksyks?:)

laura kirjoitti...

voi kiitti ja yksi tyttö aloitti jo ennen kesää mutta ei muuta :)