Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 2. syyskuuta 2011

Suurin pudottaja!

Kesäloman aikana tytöillä oli kotona pientä puuhaa liikkuvuuden ja omien heikkouksien kehittämiseksi. Liikkuvuustestit tehtiin ennen ja jälkeen loman, jotta nähtiin kesän aikana tapahtuneet muutokset. Treeniä olikin ainakin tulosten perusteella tehty ahkerasti, sillä monet tytöt olivat saaneet parannettua tuloksiaan kymmenillä senteillä, jee! :) 


Tänä vuonna suurimpana pudottajana palkittiin parhaan prosentuaalisen parannuksen tehnyt Aino, joka oli parantanut liikkuvuustuloksiaan yhteensä 53 cm:n verran! Aivan mahtavaa!!! Aino sai palkinnoksi jojo Kristan hankkiman Davidin hupparin :) 


Lisäksi erikoismaininnan liikkuvuustesteistä saa Janina, jolla on pienin kokonaistulos ja joka myös ylsi kolmanneksi suurin pudottaja-kisassa. Toiseksi eniten senttejä karisti Iitu. Hienoa tytöt! :)

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä asti toi 53 cm on mitattu et onks se niinku kesäloman alust ja nyt niinku tähän päivää asti se on tiputtan 53 cm.??

Xonox kirjoitti...

Joo, testit tehtiin ennen loman alkua ja loman jälkeen ja vertailtiin sitten tuloksia :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onko XoNoXissa tiukkaa? (Niinku harkois?)

Anonyymi kirjoitti...

Tä suurinpudottaja on niin hauska idea!!:) Onnea voittajalle!! TSEMPPIÄ TREENEIHIN, en malta odottaa cailappiiin....

Anonyymi kirjoitti...

ootte mun ehdoton suosikkijoukkue <3 teillä on aina kivoja juttuja esim. tää suurin pudottaja. sit teillä on ihana blogi jossa on aina mielenkiintosta ja erilaista luettavaa ! teijän ohjelmat on AINA ollu niin kivoja, ja niis on selkeet teemat ja erilaiset :) ja teijän joukkuehenki vaikuttaa tosi hyvältä ja kaikki tytöt tosi motivoituneilta. TSEMPPIÄ TOSITOSITOSI PALJON ENS KAUTEEN ! <3 ootan jo et nään teijät taas loistamassa taidoillanne ja mahtavalla ohjelmallanne ! :)
T. Xonox- fani <3

Xonox kirjoitti...

Kyllä me harjoitellaan aika kovaa ja määrätietoisesti, sillä joukkueen tavoitteet ovat korkealla eikä sinne yllä treenaamatta. Onkin ihan mahtavaa, että joukkue on täynnä näin motivoituneita ja sitoutuneita tyttöjä, jotka ovat halukkaita panostamaan ja tekemään töitä menestyksen eteen! Pyritään kuitenkin pitämään silti yllä hyvää tunnelmaa harkoissa ja muistetaan pitää hauskaa ja hullutellakin välillä ;)

Superpaljon kiitoksia tsempeistä ja Xonox-fanille ihanan positiivisista sanoista <3

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onnee Aino, Janina ja Iitu! (onnee siis myös muille jos hyvi meni testit) Onko ohjelma jo valmis ja tykkääkö tytöt ohjelmasta ja musasta?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

laura kirjoitti...

ohjelma on todella kiva ja sitä on ihana tehdä jälleen hieno teema ! :)

Nelli kirjoitti...

Ihana huppari, ja paljon onnea Ainolle, Janinalle ja Iitulle! (:

Ja teillä on niin kadehtittavan ihana joukkuehenki <3

Anonyymi kirjoitti...

Tsemmppii XoNoXille ens kauteen ihan hirveesti! Mäkin tykkään XoNoXista tosi paljon! SE on mun suosikkijoukkue! Kaikki XoNoX- voimistelijat on tosi notkeita! Ittekki haluisin joskus XoNoX-joukkueeseen, mut mun taidot ei oikein vastaa XoNoXin taitoi...

Anonyymi kirjoitti...

XoNoXin ohjelmat on vaan niin ihania! <3 Suoraan sanottuna loistavan ihania. :D <3<3<3<3<3<3
XoNoX on mun suosikkijoukkue- listan 1!! <3 Kaikkien XoNoX- voimistelijat on tosi taitavia, motivoituneita ja notkeita!<3<3 Ootan Cailap Cupii innolla et saan nähä XoNoXin ja ne ihanat tytöt jotka voimistelee XoNoXissa ja sen ihanan ohjelman mitä XoNoX nyt harjoittlee ahkerasti(Varmaan). :D. Luen aina XoNoXin blogia ja kattelen YouTubesta XoNoXin ohjelmia, jotka on IHANIA! Muuta koneel en kai teekkään!! SUPER TOSITOSITOSITOSI PALJON TSEMPPII ENS KAUTEEN, ja toivottavasti saatte taas 1- kategorioita ja voitatte sm-mestaruuden.
T. XoNoX- fani nro 2 :D <3<3<3<3<3<3<3 XoNoX is the Best!

laura kirjoitti...

voi kiitos paljon :)<3

Anonyymi kirjoitti...

Tuleehan ohjelma taas tänne blogiin, kun en usko että nään ohjelmanne kisoissa, kun itse olen kilpasarjassa:)

Anonyymi kirjoitti...

koska uus postaus ? :):)

laura kirjoitti...

varmaan paras suoritus laitetaan tänne blogiin että ei ihan ekojen kisojen jälkeen vielä ole! :)

Anonyymi kirjoitti...

Saako joukkueeseen hakee esim. tän kauden jälkeen? Haluisin niin kovasti XoNoX- joukkueeseen, harjottelen kovasti, et pääsisin XoNoX- joukkueeseen. Oon -99
T. XoNoXiin haluaja

Xonox kirjoitti...

Xonoxiin otetaan mieluusti uusia tyttöjä joka kausi, joten heti kauden pääkisojen jälkeen vaan rohkeasti yhteyttä valkkuihin :)

-Jenny-