Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kesälaitumille!

Tänään Xonox treenasi viimeistä kertaa ennen kesälomalle lähtöä. Urkkapuistotreeneissä juostiin tuttuun tapaan karikkoa ja tehtiin lihaskuntoa. Osa lenkistä juostiin Nefrien kanssa Riitan johdolla ja loput sitten omaan tahtiin.


Tytöt ovat hienosti parantaneet juoksuaikojaan ensimmäisistä ulkotreeneistä, toivotaan että sama kehitys jatkuu loman yli! :) Tänään kokeiltiin myös muutama nopea mäkiveto, eli tytöt juoksivat jyrkkää ylämäkeä ylös niin lujaa kuin jaloista lähti...

...ja sitten palasivat lönkötellen alas. Taisipa osalla olla jalat vähän hyytelöä lenkin ja vetojen jälkeen...

Treenien lopuksi tytöille jaettiin kesätreeniohjelmat, joita sitten loman aikana on tarkoitus ahkerasti tehdä. Toivotaan, että tulokset on nähtävissä elokuussa treenien alkaessa! ;) Lopputreenistä valkut vielä yllättivät tytöt loman kunniaksi jäätelöillä, joista nautittiin ihanassa auringonpaisteessa nurmikolla istuen.



Upea kevätkausi on nyt kokonaisuudessaan pulkassa ja syksyllä odottaa uudet haasteet. Syyskausi aloitetaan Liiton ringin leirillä heinäkuun lopussa. Siihen asti pidetään treeneistä taukoa ja nautitaan kesäsäästä, uidaan, herkutellaan mansikoilla ja jäätelöllä sekä kerätään voimia syksyä varten.

Xonox haluaa toivottaa kaikille oikein aurinkoista kesää! :)

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tota videoo ei voi kattoo ;(

Anonyymi kirjoitti...

ton videon ku yrittää kattoo ni tulee vaan että: Tämä video on yksityinen. Jos tämä video lähetettiin sinulle, muista hyväksyälähettäjän kaverikutsu.

Xonox kirjoitti...

Siellä oli jäänyt vahingossa rasti väärään ruutuun. Nyt pitäisi toimia...ehkä! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Hehe:D Hauska video mulla ainakin näkys nytte;D Hyvää kesää myös Xonoxeille ja tsemppiä treenaamiseen ja vanteeseen!! HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!!!:)

Anonyymi kirjoitti...

OOtteko miettiny jos antaisitte tytöille tämän blogin? olisi kiva lukea myös tyttöjen omia juttuja:) mutta hyvää kesää nyt!<3

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä edellisen anonyymin ehdotus on hyvä :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta! :) Onhan sitäkin joskus mietitty, että tytöt kirjoittaisivat itse, mutta viimeksi päädyttiin kuitenkin siihen, että odotetaan vielä vähän aikaa :) Emme päivitä enää nettisivuja, niin tämä blogi toimii sen korvikkeena. Tytöt voivat kuitenkin tehdä itselleen omat profiilit ja kommentoida ja vastata kysymyksiin. Ja ehkäpä he voisivat jatkossa joitakin tekstejäkin kirjoittaa...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko mahdollista, että tänne saataisiin video jostain teidän harkoista? Olis kiva nähdä miten te treenaatte :)Kun ette kerran harrasta rytmistäkää nii miten oikein ootte niin hyviä... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minä vuonna siirryitte 10-12 sarjaan? Toi on muuten ihana video toi Viviat kevät 2007! Tosi sulonen!

Xonox kirjoitti...

Harkoista ei varmaankaan näillä näkymin kuvata videota.. Treeneissä tehdään ajankohdasta riippuen eri asioita. Tytöt ovat kuitenkin motivoituneita ja ollaan yhdessä joukkuueen kesken sovittu, että kaikki tekevät parhaansa joukkueen eteen. Näin ollen rankkojakin treenejä ja venytyksiä tehdään hyvällä tsempillä ja saadaan sitten tuloksia aikaiseksi. :)

10-12-sarjaan Xonox siirtyi keväällä 2008 ja 12-14-sarjaan nyt sitten keväällä 2010. Kiitoksia, onhan noi vanhat videot aika hauskoja tosiaan <3

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Oliko kaikki Xonoxit Vivioissa? Kun ei jotkut tytöt näytä yhtään noilta ja mun mielest sielt puuttuu jotain teitä? :o :D

Xonox kirjoitti...

Ei ollut, osa tytöistä tuli Xonoxiin Vivioista ja osa Carneoleista. Ja sitten vielä on tullut lisää tyttöjä vuosien varrella :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Aa okei:D Mun mielest kans ois kiva antaa tää blogi tytöille mutta kiva että olette jo harkinnut sitä:)Meinaan tytöt voisivat nyttenkin kirjoittaa tänne jotain heidän kuulumisiaan.Kuinka paljon on vähän aikaa?:) Tää on muuten todella kiva blogi ja teillä näyttää olevan loistava yhteishenki,myös valmentajilla tyttöihin:) Hyvää kesää!

Xonox kirjoitti...

Emme valitettavasti osaa sanoa nyt mitään varmaa tästä blogin kirjoitusvastuun siirtämisestä tytöille..

Kiva, jos tykkäät blogista! :)Xonoxilla tosiaan on mieletön yhteishenki ja meidän valkkujen suhde tyttöihin ja päinvastoin on myös läheinen <3

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Tai sitten vois tehä sellain että tytöt tekis oman blogin? :) Koska olisi kiva kuulla sekä tyttöjen suusta että valmentajilta kuulumisia...

Xonox kirjoitti...

Sekin on ihan kiva idea...pistetään mietintään :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Niimpä sekin olisi ihan kivaa että tästä blogista pääsisi tyttöjen pitämään blogiin:) Koska teidän harkat taas alkaa?? :D Onko tyttöjen kotitreeni pitkä? :)

Xonox kirjoitti...

Harkat aloitetaan vasta elokuun puolella. Pidetään ringin leirin jälkeen vielä viikko lomaa ja sitten alkaakin ahkera ohjelman opettelu!

Ei kotitreeni mikään hirveän pitkä ole, mutta kyllä venytyksiin aina jonkin verran aikaa uppoaa... Toivotaan, että aherrus palkitaan syksyllä hienoilla testitulosparannuksilla ja saavutetuilla tavoitteilla ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Miten pärjäsitte vuonna 2008 syksyllä ja keväällä? Ootteko aina ollu mestaruussarjassa?

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki kategoriat näkyy tuolta blogin oikeesta reunasta :)

Xonox kirjoitti...

Joo, tosiaan tuolta reunasta löytyy kaikki Xonoxin kategoriat ja sijoitukset :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Hupsista, en ees huomannu sitä! Hienosti ootte aina pärjänny!

Anonyymi kirjoitti...

Voitteko vaihtaa ylä kuvaa? Se on ollu niin kauan:D semmone on kiva ku sanixeilla:) Munki mielest ois kiva jos tytöt tekis vaikka oman blogin tämän lisäksi:D

Xonox kirjoitti...

Juu, voishan sitä kuvaa tässä joku päivä vaihtaakin, viimeistään vaikka sitten liiton leirin jälkeen, kun on uusia kuvia :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

moi ja hyvä kesää!! :) Voiks xonoxeihin pyrkii viel kesän jälkee ja otetaanks teihin uusii?? jumppaan yhes toises joukkuees mut haluisin kehittyy ja menestyy paremmin (:

Xonox kirjoitti...

Otetaan aina mielellämme uusia tyttöjä mukaan porukkaan, rohkeasti vaan yhteyttä valmentajiin! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä päivät leiri on?? Onko teillä jo alkanut harjoitukset?

Xonox kirjoitti...

Leiri alkaa tämän viikon lauantaina ja loppuu maanantaina. Perjantaina ennen leiriä pidetään harjoitukset, mutta sitten vielä leirin jälkeen lomaillaan viikko ennen kuin syyskausi pyörähtää kunnolla käyntiin.

-Jenny-