Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 18. kesäkuuta 2010

TuULikki-leiri


Tällä viikolla Turun Urheiluliiton joukkuevoimistelijat, kilpa-aerobiccarit ja cheerdancerit leireilivät isolla porukalla Jumppalassa. Xonox oli samassa leiriryhmässä Bixbit-joukkueen kanssa. Olikin kiva treenata yhdessä vanhempien voimistelijoiden kanssa! :) Leirillä oli monenlaista ohjelmaa ja kouluttajia, kolme pitkää leiripäivää täyttyivät mm. liikkuvuudesta, vartalotekniikasta, voimasta, ilmaisusta, tanssista ja välinetekniikasta.


Lisäksi välillä oltiin ulkona lenkkeilemässä ja pelaamassa mm. pesäpalloa :) Ulkopuolisina kouluttajina leirillä toimivat mm. Emma Kurki, Maria Ringinen ja Kaisa Wallin. Valitettavasti kaikki Xonox-valkut olivat leirin aikaan töissä, eivätkä päässeet seuraamaan leiriä. Tytöt kuitenkin treenasivat tunneilla ahkerasti ja varmasti joka tunnilla opittiin jotain uutta.



 Keskiviikkona treenauksen jälkeen koko leiriporukka lähti bussikyydillä kohti Ispoisten rantaa yhteiseen illanviettoon. Valmentajat kokoontuivat sisätiloihin kokoukseen ja tytöt jäivät jojojen johdolla ulos kisailemaan ja puuhastelemaan kaikenlaista.




 Kisailujen lomassa grillattiin myös makkaraa ja syötiin muuta evästä. Ruoka maistuikin hyvältä pitkän leiripäivän ja ulkoilun jälkeen. Grillauksen jälkeen valkutkin saivat kokouksensa päätökseen ja pääsivät juuri sopivasti valvomaan tyttöjen saunomista ja uintia. Merivesi oli vielä aika kylmää, mutta rohkeat Xonoxit kävivät kaikki uimassa useaan kertaan :)


 Rohkeimmat hyppäsivät suoraan saunasta vilpoiseen veteen erilaisissa muodostelmissa.


Joillain taas kastautuminen kesti hieman pidempään ;)


Sinnikkäimmät uimarit polskivat laiturin päästä rantaan asti ja sitten äkkiä takaisin saunaan!


Oli tosi hauska ilta yhdessä ja iltayhdeksän maissa saunanraikkaat ja väsyneet Xonoxit suuntasivat kotiin nukkumaan ja valmistautumaan viimeiseen leiripäivään. 

Kiitos leirijärjestäjille hyvästä TuUlikki-leiristä! :)

Xonox jatkaa treenausta vielä ensi viikon, sitten jäädäänkin juhannuksen viettoon ja ansaitulle treenitauolle!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei!
tää kysymys ei nyt kyllä tähä aiheesen liity millää tavalla, mutta mistä keksitte tuon nimen xonox? :)
tsemppiä muuten tuleviin kisoihin ja ohjelman tekoon! ootte loistavii! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eiks kaikki turun urheiluliiton joukkueet oo kivilajei?? Oletteko tehneet paljon jo ohjelmaa?

Xonox kirjoitti...

Juu, kivilajeista on kaikkien seuran joukkueiden nimet lähtöisin. Ohjelmaa ei ole vielä tehty valmiiksi asti. Tytöille on opetettu muutama sarja ja ensi viikon treeneissä opetetaan ohjelmaa eteenpäin. Paremmin ohjelmaan pureudutaan sitten kesäloman jälkeen. Kiitos kovasti tsempeistä! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Harrastaako Xonox rytmistä voimistelua? Ja kuinka usein teillä on harkkoja ja kauanko ne kestää?

Xonox kirjoitti...

Ei harrasta rytmistä, pelkkää joukkuevoimistelua :) Harjoitukset on 4 x viikossa väh. 2 tuntia kerrallaan.

-Jenny-