Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ohjelmatunnelmissa :)

Tänään Xonoxit saivat kuulla vihdoin syksyn vannemusiikkinsa. Jo aiemmin tytöille soitettiin yksi musa, mutta loppujen lopuksi päätettiinkin ottaa sen sijaan toinen kisamusiikki. Innolla tehdään taas uutta koreografiaa ja tänään myös opetettiin tytöille uudesta ohjelmasta ensimmäiset sarjat. Aivot raksuttivat ja nähtiin aika monia pohdiskelevia ilmeitä, kun tytöt yrittivät saada sarjat sujumaan. Myös valkut saivat päivän hupiannoksen, kun katselivat vanteen kanssa tuskailevia tyttöjä, joiden vanteet tuntuivat olevan aina väärin päin tai väärässä kädessä :D Pienen alkukankeuden jälkeen saatiin kuitenkin sarjat opeteltua ja tehtyä pätkiä laskulla :) 

Huomenna alkaa Turun Urheiluliiton kolmepäiväinen TuULikki-leiri ja luvassa on monipuolista treeniä eri kouluttajien tunneilla. Leiristä luvassa juttua loppuviikosta :)

 Tässä vielä piristykseksi pari kuvaa pikku-Xonoxeista kahden vuoden takaa :)


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Voitteko jo paljastaa minkä lainen musiikki ja teema teille tulee? :)
Odotan innolla jo vanneohjelmaanne!

Xonox kirjoitti...

Moikka, halutaan pitää vielä ohjelman musa ja teema salaisuutena. On sitten mukavampaa yllättää kisoissa. Toivottavasti odotus palkitaan! ;)

-Jenny-

Kia kirjoitti...

Kolme viimeistä kuvaa saivat minut hymyilemään. (:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! vähän hauskoja nnoi kuvat teistä pieninä:) toka kuva aivan sairaan hyvä:D nauroin tosi pal tokas kuvas:) menikö sarjat jo hyvin ekalla kerralla?? voitteko yhtään kertoa vinkkiä musasta?:)

Xonox kirjoitti...

Vanhat kuvat saa kyllä itsellekin hymyn huulille :) Jotenkin sitä tyttöjen kasvua ja kehittymistä ei niin hyvin tajua ennen kuin katselee vanhoja kuvia ja huomaa eron nykyhetkeen :D

Aluksi oli sarjat vähän takkuisia, mutta alkoi ne sitten lopuksi jo sujua ainakin suurinpiirtein oikein :) Kovasti riittää töitä, että saadaan vartalot ja muut vaikeusosat pelaamaan vanteen kanssa, mutta harjoitellaan ahkerasti, niin eiköhän se syksyä kohden ala näyttää siltä miltä pitääkin :) Halutaan pitää vielä kaikki ohjelmaan liittyvä salassa, mutta sen verran voidaan paljastaa, että vähän vauhdikkaampaa menoa on luvassa kuin keväällä! ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

hui kun te olette notkeita ! vaikka ite harrastankin voimsitelua, en vois venyä noin paljoa:D

Xonox kirjoitti...

Kiitos! Kyllä se ahkera venyttely teettää tuloksia :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

niinhän se on(:

Xonox kirjoitti...

Tsemppiä venyttelyyn! :)

-Jenny-