Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 26. tammikuuta 2010

Kuviopaikkojen harjoittelua...

Koko Xonox-tiimi on aloittanut uuden kauden hyvällä fiiliksellä. Harjoituksissa on tehty töitä positiivisella mielellä ja tytöistä hehkuu innostus uudesta ohjelmasta sekä halu kehittyä. Viime treeneissä kerrottiin tytöille omat kuviopaikat, ja koko treeni kuluikin niitä ja uusia rooleja opetellessa. Ohjelman loppu on vielä opettamatta tytöille, joten se olisi suunnitelmissa seuraavaksi. Ohjelman vaikeusosat ja liikekieli vaativat jälleen ahkeraa harjoittelua, joten niitä treenataan kovasti. Kun ohjelma ja kuviopaikat on opetettu tytöille loppuun, alkaa hiomisurakka. Huhhuh, sitä odotellessa... :)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kilpailevatko kaikki tytöt keväällä ku teithän on aika paljo? Jos kaikki eivät kilpaile millä perusteella valitsette ne jotka ei kisaa?Meneekö niin että kaikki kisaa vuorotellen vai karsitteko tason mukaan?

Xonox kirjoitti...

Kaikki tytöt pääsevät varmasti kilpailemaan, sen tarkempia päätöksiä kisakokoonpanoista ei ole vielä tässä vaiheessa kautta tehty.

Anonyymi kirjoitti...

ootan tosi paljon teijän ohjelmaa! ootte tosi hyvii :)) mitkä on teijän ekat kisat? otatteks viel uusii voimistelijoita?? :D

Xonox kirjoitti...

Mukava kuulla, kiitos! :) Ekat kisat on oman seuran järjestämä Caribia Cup 21.3., hieman on siis vielä odottelua edessä ennen kuin yleisö pääsee näkemään kevään ohjelman. Ja ihan hyvä niin, sillä tässä on vielä pikkuisen hiomista tehtävänä ennen kuin ohjelma on esityskelpoinen ;)

Paras aika liittyä joukkueeseen on aina kauden päätteksi järjestettävissä valintatilaisuuksissa. Toki kannattaa muulloinkin ottaa yhteyttä valmentajiin, mikäli on kiinnostunut joukkueesta. Kyllä porukkaan vielä pari taitavaa tyttöä mahtuu mukaan :)

Anonyymi kirjoitti...

olette aivan upea joukkue, todella taidokas ja ihastelin teitä sm kisojen katsomosta! <3
mnkälainen ohjelma on kevääksi tulossa ? rauhallinen,vai nopea ,onko mitään teemaa?:)

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon, kiva kuulla, että katsomossakin on tykätty syksyn ohjelmasta ja joukkueesta! :) Kevään ohjelman haluamme pitää vielä salaisuutena. Selkeä teema ohjelmasta löytyy ja sen verran paljastettiin jo tuolla aikaisemmin, että luvassa on hieman rauhallisempaa menoa kuin syksyllä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Millanen musiikki teillä on? Ja mimmonen puku?

Xonox kirjoitti...

Ne pidetään vielä toistaiseksi salaisuutena. Musiikki ja puku tukevat vahvasti ohjelman teemaa, joka paljastuu sitten kisakauden alkaessa :)

Anonyymi kirjoitti...

kisaatteko kahdella joukkueella?

Anonyymi kirjoitti...

onks molemmilla joukkueilla sama ohjelma, kun ootte puhunu koko ajan vaan yhdestä ohjelmasta?

Xonox kirjoitti...

Uusista sääntömuutoksista johtuen kevään kisoissa Xonox tosiaan kilpailee kahdessa osassa. Samalla ohjelmalla mennään ja treenataan kaikki yhdessä :)

-Jenny-