Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 14. tammikuuta 2010

Xonoxiin uusi taitava voimistelija :)

Kauden alkuun Xonox koki oikein iloisen yllätyksen, kun saimme joukkoomme vielä yhden taitavan ja innostuneen tytön. Ellen liittyi joukkueen kokoonpanoon tällä viikolla ja ehtii juuri sopivasti mukaan uuden ohjelman harjoitteluun :) Tervetuloa mukaan porukkaan Ellen vielä kerran!

Tänään aloitettiinkin treeneissä uuden ohjelman opettaminen tytöille. Haastetta riittää, mutta onnistuessaan ohjelmasta saadaan varmasti hieno! <3 Teemaan olemme koko joukkue ihastuneita ja se sopii tytöille tosi hyvin. Tarkoituksena on opettaa ohjelma pian loppuun ja sen jälkeen alkaakin sitten armoton puurtaminen sen siistimiseksi.

Suunnitelmissa on myöskin pitää tässä ihan lähiaikoina Xonox-ilta, mutta siitä kirjoitellaan lisää sitten myöhemmin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä joukkueesta uusi tyttö on? :) Eikös se toinen uus ollu Setristä?

Xonox kirjoitti...

Juu, Nea voimisteli aiemmin Turun Pyrkivässä ja Ellen Lahjan Tytöissä.

-Jenny-