Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Pulkkailua ja muuta mukavaa Xonox-illassa :)

Xonox vietti "vähän" myöhästyneitä syyskauden päättäreitä/kevätkauden avajaisia talvisena keskiviikkoiltana. Ilta aloitettiin hurjastelemalla Hirvensalon pulkkamäessä. Pulkilla ja liukureilla tultiin yksin ja kaksin, letkassa ja rinnakkain, pääasia että vauhtia riitti! Myös valkut ja jojo viilettivät mäkeä alas tyttöjen kanssa yhtä suurella innolla ja kiljunnalla! :)



Pulkkailun jälkeen siirryttiin autokyydeillä Turun Urheiluliiton toimistoon, Boreen, missä tyttöjä odotti lämmin sauna. Reippaan ulkoilun jälkeen oli ihanaa lämmitellä saunassa samalla mm. rikkinäistä puhelinta pelaten.

Saunomisen jälkeen aloiteltiin Twister-turnausta, josta ehdittiin pelaamaan muutama alkuerä ennen kuin maittavat Subit tulivat Krista-jojon matkassa Boreen. Kaikki kerääntyivät pöydän ääreen herkuttelemaan ja syömään vatsansa täyteen. Vatsat pullollaan olikin kiva jatkaa tiukkaa Twister-turnausta. Alkuerien jälkeen käytiin kiivas taisto finaalipaikoista, kisassa nähtiin upeita venymisiä ja epämukavan näköisiä solmuja :) Lopulta finaalinelikkoon ylsivät Laura, Katariina, Taika ja Saara. Tasaisen ja jännittävän finaalin voittajaksi selviytyi lopulta Taika, joka palkittiin karkkipussilla! Myös muut finalistit saivat suunsa makeaksi. Tyttöjen kisailun päätteeksi käytiin valkkujen ja jojon taisto, jonka voittoon ylsi Emmy.





Twisterin pelaamisen jälkeen syötiin jälkkäriksi vohveleita hillolla ja kermavaahdolla, ja naposteltiin myös muita herkkuja. Loppuillan aikana kisailtiin myös limbossa ja hyppynarulla hyppimisessä. Limbossa voittajaksi kruunattiin Henna ja hyppynarumestariksi Saara. Ja sujuihan se hyppynaruhyppely sujuvasti jojoltakin ;) Vielä mahtui iltaan hiukan vapaata höpöttelyä ja lisäksi keskusteltiin niin menneestä kaudesta kuin myös tulevasta.

 Ilta oli tosi hauska ja onnistunut! Kiitos kaikille osallistuneille, teitte illasta täydellisen <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

puhutaan teksissä jojosta. Mikä se on? ;D

Xonox kirjoitti...

Jojolla tarkoitetaan joukkueenjohtajaa. Xonoxin jojo Krista on kullanarvoinen ihminen koko joukkueelle. Hän toimii valkkujen apuna ja tyttöjen tukena monissa tilanteissa ja on mukana hommassa koko sydämellään :)