Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

TUL:n piirin avoimet kilpailut

Tänään kisattiin Kupittaalla TUL:n piirin kisoissa. Xonox saapui hallille lähes heti koulusta päästyään ja valkutkin riensivät töistään niin nopeasti kuin pääsivät. Sitten vaan reippaasti lämppäämään ja valmistautumaan virallisiin harjoituksiin. Harkkasuorituksessa oli useampia epätarkkuuksia sekä kuvio- ja pallovirheitä. Ilmaisukin jäi vielä vaisuksi. Kisasuoritukseen jäi siis rutkasti petrattavaa. Harkan jälkeen laitettiin hiukset ja meikit kuntoon ripeästi, ja sitten olikin jälleen aika suunnata lämmittelemään. Nyt keskityttiin erityisesti harkassa tulleiden virheiden tarkentamiseen sekä ilmaisun ja fiiliksen löytymiseen. Kesken kisalämpän käytiin marssimassa avajaismarssissa ja sitten jatkettiin taas treenausta. Hyvällä fiiliksellä lähdettiin hakemaan onnistunutta suoritusta ja sitä kautta tavoittelemaan mahdollisimman hyvää kategoriatulosta.


Kisasuorituksessa ei katastrofaalisia virheitä tullut, mutta tänään kyllä pallot tuntuivat polttelevan käsissä melkoisesti. Kokonaisuus jäi siis epävarmaksi ja suoritus rikkonaiseksi. Muutamia kohtia saatiin kuitenkin Cailapista parannettua ja ilmaisukin oli jo vahvempaa! :) Kategoriatulosta jännättiin taas Xonox-piirissä. Hienosti sijoituttiin jälleen kategoriaan 2 tällä epätarkallakin suorituksella! Vähän jäi kuitenkin hampaankoloon lauantain aluekisoja ajatellen. ;) Tuomareilta saatu palaute oli onneksi todella positiivista ja vaikutti siltä, että eniten tällä kertaa pisteitä on menetetty pallon kanssa haparoimisesta. 10-12-vuotiaat palkittiin heti oman sarjan päätyttyä ja Xonox nappasi upeasti ykkössijan! Toiselle sijalle ylsi LaTy:n Dalea (kat. 3) ja kolmanneksi sijoittui hienosti TuUL:n Cobolt (kat. 4)! Loistavaa tytöt! Myös 14-16-vuotiaiden sarjassa Bixbit ylsivät hopealle, onnea!


Lauantaina sitten kisataan aluekisojen merkeissä! Nähdään siellä!

Ei kommentteja: