Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Valintatilaisuus 15.12.2009

Syyskauden päätteeksi on aika taas tarkastaa Coboltin ja Xonoxin kokoonpanot ja ottaa myös innolla vastaan uusia voimistelijoita joukkueisiimme. Näin ollen järjestetään jälleen valintatilaisuus keväällä 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan siirtyviin joukkueisiimme Coboltiin ja Xonoxiin. Valintatilaisuuteen osallistuvat kaikki tällä hetkellä joukkueissa voimistelevat tytöt ja lisäksi kaikki uudet voimistelijat ovat lämpimästi tervetulleita iloiseen joukkoomme.

Valintatilaisuus järjestetään ti 15.12.2009 Nummen koululla klo 18.00-20.00. Mikäli olet kiinnostunut joukkueistamme, tule rohkeasti mukaan! :) Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteista xonox(at)suomi24.fi sekä coboltit(at)windowslive.com tai puhelimitse joukkueiden valmentajilta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joutuuko teiltä heikoimmat tytöt pois vai ku tos luki "Valintatilaisuuteen osallistuvat kaikki tällä hetkellä joukkueissa voimistelevat tytöt"? :o

Xonox kirjoitti...

Se tarkoittaa, että ns. "vanhojen" tyttöjen lisäksi voi tulla uusia, jotka eivät vielä tällä hetkellä voimistele kummassakaan joukkueessa. Myös vaihdokset joukkueiden välillä toki ovat mahdollisia suuntaan tai toiseen, kuten viimeksi Coboltista siirtyi tyttöjä Xonoxiin :) Näistä ei kuitenkaan vielä ole tehty mitään päätöksiä.

-Jenny-

Xonox kirjoitti...

Huom!

Valintatilaisuuden päivä siirtyi yhden päivän eteenpäin ja samalla paikkakin vaihtui. Eli valintatilaisuus pidetään siis ti 15.12. Nummen koululla :)

Anonyymi kirjoitti...

miten jaatte tytöt näide kahden joukkueen välillä, onko jako vaan kylmästi paremmat ja huonommat, vaiks ei sitä tietty haluu myöntää mut ainaki nyt xonox on aina ollu parempi ja heillä korkeempi taso :)

Xonox kirjoitti...

Eri kausina on painotettu hieman eri asioita joukkueita valitessa. Kyllä joukkueet karkeasti sanottuna jaetaan taitotason mukaan. Tällöin kaikille tytöille voidaan tarjota onnistumisen kokemuksia ja kaikki saavat harjoitella omalle taitotasolleen sopivia asioita, eikä ketään joudu treenaamaan joko liian helppoja tai liian vaikeita juttuja. Tämä on myös tyttöjen terveyden kannalta tärkeää. :)

-Jenny-