Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 27. lokakuuta 2009

Treenaus jatkuu...

Ekat kisat on nyt onnistuneesti takana, mutta töitä ohjelman parissa riittää. Xonox keskittyy nyt treeneissä vaikeusosien harjoitteluun ja täsmentämiseen, ohjelman hiomiseen sekä kuvioiden ja ehkäpä vähän myös ohjelmankin muokkaukseen. Cailap Cupista saatu tuomaripalaute oli positiivista ja sekä tyttöjen taidot että ohjelma saivat kehuja :). Näin ollen mihinkään radikaaleihin muutoksiin ei tarvitse ryhtyä, korkeintaan pientä viilausta tehdään ohjelmaan. Pyrkimyksenä on saada ohjelmasta vielä yhtenäisempi ja puhtaampi kokonaisuus. Tavoitteet seuraaviin kisoihin on asetettu ja koko joukkue on valmis tekemään töitä tavoitteiden eteen.

Seuraavaksi Xonox kisaa siis ke 4.11. Kupittaalla TUL:n piirin avoimissa kilpailuissa ja la 7.11. puolustetaan aluemestaruutta samassa paikassa. Tulkaapas sankoin joukoin kannustamaan Xonox hyvään suoritukseen!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tsemppii teille tuleviin kisoihin, cailapis ohjelma näytti jo aika kivalta ja tytöt on menny eteenpäin! hyvä tytöt :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! :) Keskiviikkona tosiaan sitten TUL:n piirin kisat...

-Jenny-