Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Upea kauden päätös!

Nyt on siis sunnuntaikin vietetty tiiviisti kisahallilla upeita kilpailusuorituksia ihastellen ja talkootehtäviä hoidellen. Xonox suoriutui lapputytön tehtävistään kunnialla ja ehti siinä sivussa kannustaa äänekkäästi 14-16-vuotiaiden finalistit Bixbit upeaan suoritukseen ja SM-pronssiin :). Sunnuntaina kisasi myös osa 10-12-vuotiaiden joukkueista ja tänään kategoriaan 1 ylsivät Tampereen Voimistelijoiden Odelle sekä HyVoLi:n Säteet. Näin ollen Xonoxin lopullinen sijoitus kauden pääkisoissa oli huikea 1.-4./38.
 

 
Jälleen kerran Xonoxilla on hieno ja onnistunut kisakausi takana ja jokaisesta kisasta mitali kerättynä. Kyllä nyt kelpaa hymyillä :).
<3 Ihanaa tytöt! <3

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnee mitallista! :) otatteks te uusii tyttöi vielä? täytyyks olla hirveen notkee? oon kyl jo harrastanu voimisteluu..

jumppaaja

Xonox kirjoitti...

Kiitos! Otetaan kyllä uusia tyttöjä mukaan :) Kannattaa tulla valintatilaisuuteen parin viikon päästä 15.12. Jos haluaa etukäteen ilmoittautua tai kysellä joukkueesta jotakin, niin sähköpostiosoite on xonox(at)suomi24.fi tai sitten voi soittaa. Emmyn puhelinnumero löytyy tuosta sivun oikeasta laidasta. Tervetuloa kokeilemaan :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea mitalista! Eikö sen teidän yhden tytön nimi ole Annika?;)P.S. Tuo viimeinen ei liittynyt mitenkään aiheeseen...

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon! Juu, kyllä yhden tytön nimi on Annika :)

-Jenny-