Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 7. marraskuuta 2009

Xonoxille aluemestaruus!



Lauantai-aamuna Xonox tuli aikaisin tuttuun tapaan Kupittaan urheiluhallille valmistautumaan aluekisojen virallisiin harjoituksiin. Harkkasuoritus oli tällä kertaa ihan perussiisti, ei häikäisevän upea, mutta ei suurempia virheitäkään. Harkan jälkeen laitettiin tytöt kisakuntoon ja suunnattiin lämmittelemään kisasuoritusta varten. Kuvioihin piti tehdä pikkumuutoksia yhden tytön jouduttua jäämään pois kisoista, joten pientä extrapainetta kisapäivään tytöille toivat nyt nopeasti opetellut kuviopaikat. Onneksi selvisimme kuitenkin melko vähäisillä muutoksilla ja saimme keskityttyä myös ohjelman kertaamiseen. Tunnelma ennen kisasuoritusta oli hieman jännittyneen hermostunut, mutta tsemppipiirissä saatiin kuitenkin sovittua kilpailusuorituksen tavoitteet ja luotua hyvää kisafiilistä. Kilpailualueelle juoksikin joukkueellinen ryhdikkäitä ja keskittyneitä Xonox-tyttöjä. Ohjelmassa tuli kuitenkin harmillisia virheitä, joiden johdosta suorituspuhtaus kärsi. Täysin tyytyväisiä ei suoritukseen oltu, joskin se kokonaisuutena ihan hyvä olikin. Kategoriatulosta saatiinkin sitten odotella kauan. Pitkän jännittämisen jälkeen saimme kuulla sijoittuneemme hieman epävarmasta suorituksesta huolimatta kategoriaan 2! Sen kuultuamme lähdettiin syömään ja kylläisinä palattiin seuraamaan kisat loppuun. Xonox oli omassa sarjassaan ainoa joukkue, joka ylsi kategoriaan 2. Näin ollen Xonox uusi hienosti aluemestaruutensa! Muut palkitut olivat Dalea (kat.3), Cobolt (kat.4) ja Millit (kat.4). Onnea myös Bixbeille ja Migmoille aluemestaruudesta! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulisko nyt sitä videota? :D

Xonox kirjoitti...

Aluekisoista valitettavasti ei saatu kuvattua videota, ainakaan me valkut. TUL:n piirin kisoista taitaa olla jonkinlainen versio ainakin. Täytyykin pyytää Emmyä katsomaan, onko sellainen versio, minkä voisi laittaa nettiin. Kovin huonolaatuista videota ei mielellään laitettaisi... :)

-Jenny-