Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Sinustako osa Xonox-tiimiä?

Näin kauden päätteeksi on aika suunnata katseet tulevaan ja aloittaa pikkuhiljaa valmistautuminen syksyyn. Nyt onkin todella hyvä hetki uusien voimistelijoiden liittyä mukaan porukkaan! :) Eli jos olet motivoitunut ja innokas voimistelija (tai tanssija, luistelija jne.) ja haluat harjoitella tavoitteellisesti kohti hyviä sijoituksia mukavassa ja taitavassa joukkueessa, ota ihmeessä rohkeasti ja pikaisesti yhteyttä valmentajiin (Emmyn puh. 040-5747179 tai jenny.sinisalo(at)gmail.com) ja tule mukaan kokeilemaan treenausta Xonoxissa! Nyt pääsee hyvin mukaan Xonoxin kesätreeneihin sekä ehtii mukaan vanneohjelman vaikeusosien jne. harjoitteluun :) 

Xonox kilpailee syksyllä 12-14-vuotiaiden mestaruussarjassa viimeistä kauttaan, joten joukkueeseen otetaan ensisijaisesti -99 ja -98-syntyneitä tyttöjä, mutta myös -00 ja -97-syntyneiden on mahdollisuus hakea joukkueeseen :)


Joukkue ottaa ilolla vastaan uusia Xonoxeja, joten toivottavasti saadaan syksyksi joukkueeseemme vielä lisää Xonox-energiaa ja taitoa! ;) Treenisalilla toivottavasti nähdään! :)

TERVETULOA!!! <3

t. Xonox

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muuten tulisin ehdottomasti mutta en asu tarpeeksi lähellä Turkua :( Ootte parhaita XoNoX ja tsemppiä ens kaudelle!<3

Anonyymi kirjoitti...

Onko jotain taito vaatimuksia?

Xonox kirjoitti...

Riittää, että on hyvä perusvoimistelutaito, joka on lähellä muun joukkueen tasoa sekä edellytykset ja halu oppia uutta :) Aina kannattaa tulla kokeilemaan treeneihin! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ok :)

Anonyymi kirjoitti...

sitrit on haastanu teiät jumppaholistin haasteeseen

Anonyymi kirjoitti...

miks otatte 00 joukkueeseen ku eiks teijän pitäis siirtyy keväällä 14-16v sarjaan? vai aiotteko muka pysyä ikuisesti 12-14v sarjassa? lisäksi teilhän on jo 13 tyttöä ja mut kisoissa kisaa vaan n.8-9 henkilöä, oletan siis että vain parhaat...? kysymykseni on siis että onko teidän järkeä ns "haalia" lisää tyttöjä jotka ovat vielä 00-syntyneitä eli ovat varmaankin tasoeroltaan jonkin verran jäljessä ja näin heidän on treenattava itsensä ERITTÄIN suurella työllä 98 ja 97 korkealle tasolle. tämä aiheuttaa melko varmasti vammoja, ja näin he eivät voi välttämättä kisata... onko tällainen järkevää? en toki sano että näin käy tai että leikin hernyt valmentajaa, vaan haluan vain että miettisitte että noinkin VOI käydä...

Anonyymi kirjoitti...

musta ei oo mitään väärää että joukkueessa on paljon. ja ali-ikäisiäkin saa olla, eivät he välttämättä ole sen huonompia nuoresta iästä huolimatta. eli se on juuri eduksi kun on iso joukkue ::) eipä sitten ainakaan tarvitse peruuttaa kilpailuihin osallistumista jos joku vaikka loukkaantuisi tai olisi kipeänä :))))))))

Xonox kirjoitti...

Nousemme ensi keväänä 14-16-sarjaan. Jos luit postauksen tarkasti, niin ensisijaisesti joukkueeseen otetaankin -99 ja -98 syntyneitä tyttöjä :) mutta sääntöjen puitteissa saa olla yli-/ali-ikäisiä, minkä vuoksi myös vuodella nuoremmat tai vanhemmat voivat luonnollisesti pyrkiä joukkueeseen. Joukkueeseen otetaan tietysti sellaisia tyttöjä, joilla on taitotasonsa puolesta edellytyksiä treenata turvallisesti samalla tasolla muun joukkueen kanssa :) Taitotaso ei aina myöskään ole suoraan riippuvainen iästä...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Jos teitä on jo 13 niin miksi haette lisää vai lopettaaks joku?!

Anonyymi kirjoitti...

miks ihmees haluutte lisää tyttöjä joukkueeseeen jos teit on jo 13?????

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Mä en ymmärrä miten jotkut edes kehtaa tulla toisten joukkueiden blogeihin haukkumaan surkeiksi. Xonox on tosi hyvä joukkue ja vaikutatte niin ihanilta toisianne kohtaan, tai siis et teillä on varmasti tosi hyvä joukkuehenki <3

Xonox on aina ollu mun idolijoukkue, oon saanu aina Xonoxilta motivaatiota harjoitella kovempaa ja kovempaa! Ja vaikken pääsiskään varmaan joukkueeseen kun en oo yhtä notkea kuin useimmat joukkueenne tytöt, niin fanitan teitä kaikista eniten <333

Anteeks sekava teksti :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei ihan tosi kakarat täällä toisten blogeissa haukkumassa, te voitte mennä muualle! XoNoX on paras joukkue ja oon niiden idoli ja suuri ihailija!<3 Ja jos luulette että kommenttinne rupeaisi jotakin masentamaan niin ootte säälittäviä jos oma joukkueenne on niin surkee. XonoX älkää välittäkö näistä kommenteista kun jotkut kateelliset kirjottelee. Ootte ihania ja ei se tarkoteta että kaikki otetaa vaa ENSISIJAISESTI otetaa niitä -99 ja -98 syntyneitä tyttöjä ja jos joku hyvä -00 löytyy niin se tottakai voidaan ottaa. GO XoNoX!<3 :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

XoNoX on paras ikinä <3 Mä en oo tarpeeks notkee et voisin tulla ees koittaa :( MUT TE OOTTE PARHAIT IKINÄ JA MUN IDOOLEIT KAIKKI <3 <3
NE ON HULLUI JOTKA HAUKKUU TEIT !!!
JA VIEL KERRAN OOTTE PARHAITA <3 :D

Anonyymi kirjoitti...

Asun ihan erisuunalla kun Turku:)
Mut ne ketkä haukkuu nii oon vaa kateellisii teille.. Ootte tosi taitavii ja teil on ihanii ohjelmii ja pukui♥
Tsemppiä tulevalle kaudelle!!:)

Anonyymi kirjoitti...

TODELLA raukkamaista tulla toisia haukkumaan tänne! Kateutta se vaan meinaa, tytöt muistakaa se!<3 Teil on tosi paljon faneja ja ootte superhyviä =) Treeni-innolla kohti tulevaa syksyä :)

Anonyymi kirjoitti...

En oikeesti tajuu noita jotka esittelee täällä ''valmentajaa''. Voimistelussa on välillä pakko olla vara tyttöjä . JA HUOM! Kuka muka sano että kaikki eivät pääse kisaamaan???!!! Harrastan itse joukkuevoimistelua ja tiedän mitä tarkoittaa (Varatyttö). Olen samassa sarjassa kuin Xonox mutta en vihaa niitä niin kuin jotkut täällä...Ootte vaan kateellisii. Sitä paitsi välillä Xonox ohitti meidän joukkuemme aika vähällä. Jossain vaiheessa olen jopa kateellinen (hyvällä tavalla).Xonox on vain tosi hyvä joukkue.

Ihmiset jotka täällä haukkuvat joukkueita JÄRKI KÄTEEN.
Tai tarkoitan jopa niitä kakaroita jotka tässä luulevat olevansa ''opettajii''....


Ja Xonox olette erittäin hyvä ja muutenkin kiva , taitava joukkue. Nyt samalla tavalla vanteeseen ja siitä eteen päin 14-16 sarjaan <333

Xonox kirjoitti...

Kiitos kaikille! <3 Ja tsemppiä treenaukseen! :)

-Jenny-