Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 14. toukokuuta 2012

SM-pronssia!

Melkoisen jännittävä SM-kisaviikonloppu takana!
Xonox lähti kisoihin hakemaan ennenkaikkea onnistuneita suorituksia ilman sen tarkempia sijoitustavoitteita. Toki mielessä oli käynyt myös ajatus siitä, mahtaisivatko rahkeet riittää mitalisijaan. Tiedettiin kuitenkin, että kilpailu tulee olemaan kärjen tuntumassa todella kovaa, joten päätettiin yksissä tuumin keskittyä vain omaan suoritukseen ja hyvään fiilikseen ja katsoa mihin se riittää. Alkukilpailuissa saatiin tehtyä melko hyvä suoritus, kuitenkin pientä tutinaa ja epävarmuutta oli useammassa kohdassa, minkä vuoksi ei oltu suoritukseen täysin tyytyväisiä. Jännättiin todella paljon alkukisapisteitä, sillä tuomaristo oli ollut melko tiukalla linjalla. Ilonkiljahdukset olivatkin melkoiset, kun kiilattiin hienoilla pisteillä alkukilpailun kolmannelle sijalle ja saatiin myös pidettyä sijoitus viimeistenkin pisteiden tultua :) Alkukisan pisteet siis olivat: TV 6.0 AV 3.05 EXE 8.30 YHT. 17.35. Lisäksi meille kuulutettiin bonukset ryhdistä ja taito-osista. :)

Loppukilpailuun lähdettiinkin sitten enemmän kuin jännittyneissä tunnelmissa, sillä 4. sijalla alkukilpailun jälkeen ollut Lumo oli meistä vain 0.05 pisteen päässä, kova taistelu pronssisijasta olisi siis luvassa. Päätettiin jälleen keskittyä omaan onnistumiseen ja jättää kaikki muu pohdinta muiden pisteistä ja lopullisista sijoituksista syrjään. Kisapaikalla jännitys oli koko Xonox-tiimillä melkoinen, mutta saatiin kuitenkin luotua todella hyvä fiilis jo sunnuntain aamuharkkaan, mikä jatkui myös kisalämpässä. Kaikilla oli valtava näyttämisenhalu ja Xonox-piirissä päätettiin laittaa kaikki likoon ja näyttää mitä osataan ilman varmistelua. Finaalisuoritus lähti lupaavasti liikkeelle, osat toisensa jälkeen onnistuivat hienosti ja tekeminen oli ryhdikästä ja yhdenaikaista. Vähitellen loppuasennon lähestyessä pystyivät vihdoin valkutkin huokaisemaan helpotuksesta :) Tytöt saivat tehtyä kauden tärkeimmissä kisoissa, todella ratkaisevassa paikassa kauden parhaan suorituksen, mihin oltiin koko joukkue luonnollisesti todella tyytyväisiä! :) Suorituksen jälkeen kokoonnuttiin piiriin ja käytiin läpi tunnelmia. Kaikilla oli suorituksesta hyvä fiilis ja valkkujen kerrottua, että suoritus oli selvästi kauden paras vuodatettiin jo ensimmäiset onnenkyyneleet :,) Todettiin yhdessä, että kaikkemme ainakin tehtiin ja riitti se mihin hyvänsä, niin voimme olla itseemme tyytyväisiä!

Pisteiden odottaminen olikin sitten tuskallisen jännittävää. Syke pomppi kaikilla taivaissa ja kädet hikisinä odoteltiin tuloksia malttamattomina. Vihdoin pisteiksi kuulutettiin: TV 5,75 AV 3.45 EXE 8.65 YHT. 17.85. Lisäksi saatiin bonusta elämyksestä ja ryhdistä! :) Osa tajusi nopeammin ja osa hitaammin, että siihen asti saimme pidettyä takana samat joukkueet kuin lauantainakin. Tässä kohtaa pääsivät sitten seuraavat onnenkyyneleet :) Vielä parit viimeiset pisteet kuultuamme varmistui, että loppullinen sijoituksemme oli 3/30, mikä oikeutti siis ensimmäiseen viralliseen SM-pronssiin! <3 Kultaa voitti kovatasoisessa kisassa Team Minetit ja hopealle sijoittui Team Siriukset, paljon onnea!

Fiilis viikonlopun jälkeen on melkoinen! Kiitos kaikille kannattajillemme tuesta ja kannustuksesta! :) Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

XONOX OOTTE PARASTA IKINÄ! <3

Tässä vielä viikonlopun tapahtumia ja tunnelmia kuvina, antaa niiden puhua puolestaan:

Matkalla äitienpäiväkuvaa ottamaan hiukan kuraisessa maastossa (tällä kertaa kamerassa myös muistikortti paikallaan! :D)



Uudet edustustakit!

Kisameikit kuntoon



Katsomo täynnä yleisöä

Hmmm...




Jännittävä "metro"- eli "tunnelbana"-matka xD



Myös julkkis näemmä bongattu! :D

Sunnuntain aamuharkkaa...



Videoanalyysiä


Xonox-piiri ennen finaalisuoritusta ja kultaviuhkan maagiset tuuletukset :)

Palkintojenjaon odottelua



12-14-vuotiaiden SM-mitalistit

Vanhempien onnitteluhalaukset :)


Mitalikuvia




JEEEEEEEEE! :D

Vastaanottokomitea oli vastassa kuohuvan ja ruusujen kera!




Pirjon onnittelusanat

Kristan onnittelut

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEE XONOX OOTTE PRONSSINNE ANSAINNU <3!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea paljon! Pysyttekö vielä samassa sarjassa?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea paljon pronssista! Mistä noi teidän pitkät mustat säärystimet on hankittu, tuossa yhdessä kuvassa vilahtaa ja näyttää tosi hyviltä..?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea xonox! Oisko mahollista saada videoo ?:)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä te noita äitienpäiväkuvia oikeen haitte? :D

Onnea paljon mitalista, joka on käytännössä jo toinen sm-pronssi! :)) +kaikki 10-12 mitalit

T. Helsinkiläinen joka ei tunnistanut kuvissa näkyvää metsää :DD

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA XONOX KYLLÄ OLI EHDOTTOMASTI PARAS KAUDEN SUORITUS!<3 Oon siis ihan tajuttoman ylpee teistä!! :) Ootte niin ansainnu ton<3 Aivan huikee suoritus finaalissakin!!! Valmentajat saa kyllä olla ylpeinä!

Anonyymi kirjoitti...

kysyin tätä jo viime postauksessa, mutta ootteko syksylla keilolla (14-16)vai vanteella (12-14).

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hienosta suorituksesta! Mutta teillä näyttää olevan kentällä 8 tyttöä kun joukkuekuvissa on jopa 13, kilpailetteko eri kokoonpanoilla aina vai onko joka kaudella sama "kisakokoonpano"?

Xonox kirjoitti...

Kiitos tosi paljon kaikille onnitteluista! Hymy on herkässä vieläkin! <3

Pysytään syksyllä vielä 12-14v. sarjassa.

Tytöt varmaan osaa kertoa säärystimistä...oiskohan ihan Piruetista..?

Video on tulossa :)

Äitienpäiväkuvat käytiin ottamassa pienessä metsikössä jossain kisahallin ja ruokailunpaikan välissä :D

Emme käsittele kokoonpanoasioita täällä blogissa, sillä ne ovat joukkueensisäisiä ja myös henkilökohtaisia...

-Jenny-

Iina kirjoitti...

Joo, noi säärystimet on piruetista:)!

Anonyymi kirjoitti...

Miten niin tuo oli käytännössä ensimmäinen SM-pronssi, kyllähän te viime keväänäkin olitte samalla mitalisijalla?!?:)

Ja mihin te menitte tolla ratikalla, ja seikkailitte ilmeisesti keskustassakin? :D

Onnea vielä mitalista! <3

Xonox kirjoitti...

Viime keväänä 12-14v. ei ollut vielä virallisesti SM-sarja eli siksi tämä oli ensimmäinen oikea SM-mitali :) hotellin ja kisapaikan väliä kuljettiin ratikalla.. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Voi onnea todella paljon meni kyllä niin hyvin<3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, tätä oon odottanu :) ONNEA! Nyt kesä ja vanneohjelma!<3 Treeni-intoa XoNoX

Anonyymi kirjoitti...

ONNEE!Mikä teijän teema oli täl kaudel?

Anonyymi kirjoitti...

Ooteko päättänyt että meettekö vuoden päästä keväällä 14-16 sarjaan meinaa me siirrytään keväällä 12-14 sm sarjaan?

Anonyymi kirjoitti...

äää sori pakko sanoo mut toi mis sanotte et teil oli jännittävä metromatka nii se on kyl ratikka :D mut teil meni iha sika hyvin<3

Xonox kirjoitti...

Kiitos kaikille! :) Teemana oli "tanssii tähtien kanssa", tarkempi kuvailu löytyy tuolta aiemmista postauksista :) Ensi keväänä noustaan 14-16-sarjaan. Ja joo, tiedetään kyllä, että kyseessä oli ratikka :D (ihan kaikille Xonoxeille se vaan ei tainnut olla heti täysin selvää... ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pronssista Xonox!
Kaunis ohjelma - upeat tytöt.
Toivottavasti jaksatte vielä treenata....
Ja suloinen hauveli!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vielä ja halusin vaan varmistaa et vaihdatteko sarjaa kun me noustaa keväällä 12-14 sm sarjaan ja meijän joukkuelaiset on panikoinu sitä et jos xonox on siel ni me ei voida ikinä voittaa niitä yms. mut valkutkin on sanonu siitä et siel on niin paljon kovempi taso ku 10-12 sarjas et ei kannata odottaa mitään mitallia.(oon felidaessa)mutta olette meidän suuria idoleita!
ONNEA XONOX!

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Ahkeraa treeniä vaan, niin mikään ei ole mahdotonta ;) Paljon tsemppiä treeneihin Felidaelle! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

GO XONOX GO OON OLLU IHA FIILIKSIS TEIJÄN PRONSSISTA!!<3

Xonox kirjoitti...

Kiitos, niin mekin! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onnee!! Katoin äsken teijän suokan!!
Te ootte sen ansainnu!!
Oon Vaajakosken kuohun Fitrit joukkuees! Oon aina tykänny teijän
ohjelmist! Tänä kautenakin se oli tosi hieno!!

T:Jenni/Fitrit♥