Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ohjelmapäivä

Tänään vietettiin jälleen 9 tuntia treenisalilla ohjelman kimpussa. Aamu alkoi vähän harmillisissa merkeissä, kun kaksi tytöistä joutui jäämään kotiin sairastamaan :( Matkalla Paattisten koululle alkoi muutamissa autoissa tulla jo hiukan epäusko, kun ajomatka keskellä ei mitään tuntui kestävän hieman liian pitkään...hyvin kuitenkin kaikki kyydit löysivät Paattinen-cityyn ja jo perinteeksi muodostuneen Etsi sisäänkäynti-projektin myötä päästiin alkamaan leiripäivä ajoissa :D Päivä aloitettiin sillä, että kokeiltiin ja tehtiin (toivottavasti) viimeisiä isompia muutoksia ohjelmaan ja kuvioihin. Saatiinkin pari kohtaa toimimaan paljon aiempaa paremmin, jes! :) 



Muutaman tunnin puurtamisen jälkeen pidettiin ruoka-/lepotauko. Kiitos vanhemmille lämpimän ruuan organisoimisesta paikalle! 


Ruuan jälkeen käytiin ulkona haukkaamassa raitista ilmaa, ennen kuin taas jatkettiin treenaamista. Tehtiin vielä muutamia pikkumuutoksia sekä tarkennuksia ohjelmaan ja sitten kuvattiin jokaisen tytön tasapainot videolle. Videolta tytöt sitten katsoivat omat virheet ja tekivät ne korjattuina parin kanssa.


Viimeiset leiritunnit käytettiin ohjelman hiomiseen ja laskujen tarkistamiseen. Moni kohta selkiytyikin mukavasti ja oltiin supertehokkaita, vaikka väsy varmasti vähän jo alkoikin painaa pitkän päivän loppupuolella! :) 



Päivän päätteeksi kuvattiin vielä ohjelma videolle, jotta nähdään mitä saatiin aikaiseksi Päivä oli pitkä ja vaati paljon keskittymistä eikä "urheilu"vammoiltakaan vältytty, kun muutamat kynnet ja yksi epäonninen nenä kokivat kovia päivän mittaan... :/


Upeasti tsempattu päivä tytöt, samalla tsempillä jatketaan! <3

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onks tos kuvas kynsii? Hyi...:)

Anonyymi kirjoitti...

Varmaa tekokynsii mut silti hyi :D

Tsempii treeneihin, ootte huippuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Kisako kaikki??

Xonox kirjoitti...

Kokoonpanoasiat pidämme edelleen joukkueen sisäisinä asioina, emmekä käsittele niitä blogissa.. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ääääää ihanii kuvii, en malta odottaa ohjelmaa!! :) Hyvältä näyttäää!!! TSEMPPIÄ TREENEIHIN!<3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanii kuvii, varsinkin toi ristari missä alajalka koukus<3.

Anonyymi kirjoitti...

waude, tosiaan hyvältä näyttää!! :D tein omat päätelmäni ohjelman teemaan liittyen kuvien perusteella, mutta katsotaan toteutuuko ne... :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko tos vimpas kuvas rakennekynsiä?? :):):)
Tsemppiä kisakaudelle!!!!!!! <3<3

Xonox kirjoitti...

Kiitos kovasti kaikille! :) Ja joo, kynsiähän siinä on... (yök)

-Jenny-