Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 18. helmikuuta 2012

Valitse esittelykuva! Ja kyselytuloksia...

Kisakausi on Tarton Miss Valentinessa pyörähtänyt käyntiin ja siellä nähtiinkin upea edustus suomalaisilta :) Viime kyselyssä kysyttiin, mihin kisoihin te lukijat aiotte kevätkauden aikana osallistua ja näin äänet jakautuivat:

Tiukkaa taistelua kärkipaikasta käytiin Turun Urheiluliiton järjestämän Caribia Cupin ja SM-kisojen kesken, joista niukasti voittoon ylsi Caribia Cup 70 äänellä :) SM-kisat siis hyvänä kakkosena 68 äänellä. Sitten olikin melko tasaista monien aluekisojen, TUL:n mestisten ja muiden kisojen kesken. Alla olevasta kaaviosta näät tarkemmin, miten äänet jakautuivat. Kiitos kaikille äänestäjille! :)


Ja sitten uutta ajankohtaista kyselyä pukkaa... 
Kauden ekat kisat, Caribia Cup, lähestyy ja siellä avajaismarssin sijaan joukkueet esitellään kuvilla. Meillä iski valinnanvaikeus, joten te saatte auttaa meitä kuvan valinnassa :) Mikä kuva sinusta siis olisi paras esittelykuvaksi Caribia Cupiin? Perusteluita voit laittaa halutessasi tonne kommentteihin.

1. Kellistyskuva
2. Rivikuva
3. Ryhmäkuva
4. Taitokuvat

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuo kellistyskuva ois kiva (:

Anonyymi kirjoitti...

Ryhmäkuvassa välittyy joukkuehenki, siks se mun mielest(;

Anonyymi kirjoitti...

mun mielstä rivikuva on paras kun siinä näkyy kaikki, kellistyskuvassa ei näy muutakun muutama etu tyttö

Anonyymi kirjoitti...

Rivikuva tai tuo taitokuva! Rivikuva on siisti ja taitokuvasta välittyy kuinka taitavia oikein olette!! :)

Anonyymi kirjoitti...

kellistyskuva :) se iski muhun vaan jotenki eniten ! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti rivikuva!! :):):):):)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki muu käy paitsi kellistyskuva, samaa mieltä siitä kuin 3 anonyymi.=b

Anonyymi kirjoitti...

toka tai kolmas kuva, siinä näkyy parhaiten kaikki. :)

Anonyymi kirjoitti...

rivikuvasta näkee kaikki tytöt ja muutenkin jotenkin ''siisteimmän'' näkönen esittelykuvaksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Saatteko ilmoituksen vanhoihin postauksiin tulleista kommenteista? Minulla olisi tärkeä asia, jota en haluaisi ihan kaikille jakaa.. Ni kirjottaisin sen johonkin toiseen postaukseen, josta näkisitte sen yhtä helposti ?? :) jos siis siitä tulee ilmoitus.

Xonox kirjoitti...

Kiitos kaikille perusteluista ja äänistä! :) Vanhoihin postauksiin tulleista kommenteista näkyy kyllä ilmoitus, katsellaan niitä tosin joskus vähän viiveellä. Mutta jos on jotain sellaista, mitä ei halua tänne julkisesti laittaa, niin xonoxin sähköpostiin voi myös laittaa viestiä :) xonox(at)suomi24.fi

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin nyt kommenttia tulemaan!! :)

Xonox kirjoitti...

Ok, vastasin sinne samaan postaukseen :)

-Jenny-