Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Pukujen sovittelua ja ohjelman harjoittelua

Tänään treenien lomassa sovitettiin kevään uusia kisapukuja ja ne näyttävät kyllä oikein teemaan sopivilta! Kevään puvun mallin on piirtänyt ja ideoinut meidän oma pikku muotisuunnittelijamme Taika :)
Pukujen pitäisi valmistua tässä piakkoin ja sitten päästäänkin koristelupuuhiin...

Treeneissä on nyt alettu keskittyä enemmän ohjelmaan, joskin vaikeusosien ahkera harjoittelu on myöskin vielä tarpeen. Pikkuhiljaa ohjelma alkaa kuitenkin selkeytyä ja muutamat kohdat ovat jo tosi kivoja ;) Tykätään kaikki kovin teemasta ja meistä se sopii tytöille tosi hyvin! Nyt vaan ahkeraa harjoittelua ja sinnikästä työskentelyä salilla, jotta saadaan ohjelma pikkuhiljaa katseenkestävään kuntoon ;D 
Ikävästi on ollut flunssaa liikkeellä viime aikoina ja lähes joka treenit on jouduttu vetämään vajaalla kokoonpanolla =/ Toivottavasti pian on taudit selätetty ja saadaan kaikki tytöt treenikuntoon!



19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootteko lähössä miss valentineen? :)
jos ette nii mitkä on teiän ekat kisat?

Xonox kirjoitti...

Ei lähdetä Miss Valentineen. Ekat kisat on oman seuran järjestämä Caribia Cup :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Eks teijän pitäny lähtee miss valentineen? :o Ja siis joku tytöist suunnitteli puvun kokonaa !?!? :o SITÄ ODOTELLESSA TAIKA ;) :) Ja muutenki odotan jo innolla ohjelmaanne !

Anonyymi kirjoitti...

PALJON ODOTAN OHJELMAA! :)

Anonyymi kirjoitti...

vähän siistiä ku joukkueen tyttö sää itse suunnitella puvun! :)
onko taika aina suunnitellut kaikki teijjä puvut?

Anonyymi kirjoitti...

Voiko puvun malli piirustuksen skannada tänne tai joyain jossain vaiheessa?????

Xonox kirjoitti...

Kyllä sitä Tartoon lähtöäkin mietittiin, mutta päätettiin, ettei lähdetä tänä vuonna.

Ja tosiaan Taika on ehkä 10 kertaa parempi piirtämään kuin valkut yhteensä, niin on hyvä käyttää häntä apuna pukujen suunnittelussa ja piirtämisessä! :) Aiemminkin ollaan saatu pukupiirroksia Taikalta ja muiltakin tytöiltä ja joitakin ideoita on käytetty puvuissakin :) Täytyy sitä skannausjuttua miettiä...

Niin ja toivottavasti odotus palkitaan ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

ooteko te valmentajat suunnitellu sen puvun ja sitte Taika piirtäny sen vai onko Taikakin suunnitellu sitä ?

Xonox kirjoitti...

Taika on suunnitellut itse pukua teeman pohjalta. Vähän vaan värejä jne. vaihdettiin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Aika iso juttu kun Taika saa itse tehdä teidän puvun ! (=

Xonox kirjoitti...

Juu, no tykätään kyllä suunnitella asioita yhdessä tyttöjen kanssa ja kysyä joukkueen mielipidettä mahdollisimman monissa asioissa...yhdessä tätä hommaa kuitenkin tehdään :) Tietysti on asioita, joiden suhteen valmentajat tekevät päätökset, mutta usein treeneissä myös äänestetään milloin mistäkin asiasta ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

osaako Taika suunnitella sen puvun itse että millainen sopii teemaan ja mitä siihe tulee vai annatteko jonkun pienen suunnitelmat ja sitten hän tekee siitä ??

Xonox kirjoitti...

Riippuu varmaan tilanteesta, mutta ainakin tällä kertaa teema on sen verran selkeä, että puvun tyyli taisi olla aika helppo ideoida ohjelmaa tukevaksi ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on enkelivaaka?

Xonox kirjoitti...

Tossa edellisessä postauksessa on kuva kaikista äänestyksen tasapainoista ja sieltä löytyy myös enkelivaa'an kuva :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Missä kunnossa ohjelma on ? =)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä treenaukseen ! :)

Xonox kirjoitti...

Ohjelmaa on nyt alettu hiomaan sarja kerrallaan. Hiotut kohdat alkavat jo näyttää ihan mukavilta, mutta muuten on vielä aika paljon tehtävää... Tytöillä on kuitenkin hyvä tsemppi päällä, joten pala palata hiotaan ohjelmaa siistimmäksi ja yhtenäisemmäksi. Uudet osat alkavat jo näyttää paremmilta, etenkin irrallisina, nyt seuraava haaste on saada ne yhtä hyviksi ohjelmassakin :)

Kiitos tsempeistä!

-Jenny-

laura kirjoitti...

tohon musiikkiin on niin kiva tehdä !!<33